Kopierede/fra hoften

Det skriver han ihvertfald på sin Facebookside den 8. august 2018 hvor det fremgår han har udtalt sig til nyhederne klokken 06.35 på Radio 24syv.

Bonnichsen skriver,  at de tyske myndigheders advarsel om terrorfare fra islamister og deres børn er overdrevet og det ikke er alle radikale muslimer der er voldelige.

“I øvrigt mener jeg at præmissen for den tyske sikkerhedstjenestes bekymring er forkert. Her forudsættes at alle radikaliserede er voldelige. Det er absolut ikke tilfældet, masser af mennesker der er radikale, fundamentalistiske i deres tro, afviser på alle mulige måder vold.”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1703916379720467&id=100003063649140&__xts__[0]=68.ARCgscBQ9fDpoN1ON3jO8aRILzRxakqQ3mcnYLkh_Utr2wUc_N_X747v70nlhPtzgkb4RTE2hRWJWwBN_6roCW5NexlosCpmKndbU3mGQK8JDsiqj06Ax0Yr8QiTvfSZWCcq_pU&__tn__=-R

Det fremgår ikke hvor Hans Jørgen Bonnichsen har sin “viden” fra og der fremgår heller ingen verificerbare kilder.

Men vi har tidligere skrevet, at tallet for salifister i Tyskland der er registeret er rekordhøjt og efter Bundesamt für Verfassungsschutz vurdering er der 11.200 hvoraf de 1.900 er beredte til eller befinder sig i området hvor de vurderes til at kunne begå terror eller tilskynde til det.

Tyskland – Antallet af salafister er steget – stort set alle har migrantbaggrund

Så de tyske myndigeder vurderer altså ikke alle salifister er potentielle terrorister. Det skrev vi som sagt den 18. august 2018 og som det fremgik af vores kilde, det tyske DPA.

Det bør derfor igen undre hvorfor Hans Jørgen Bonnichsen der dels ikke har været aktiv i tjenesten i årevis og dertil er pro-masseindvandring og islam af medier i Danmark bruges som “ekspert”.

ANNONSE

Måske fordi han meldte sig ud af Venstre da regeringen i 2016 med et bredt flertal i Folketinget strammede asylreglerne under den massive strøm til Europa.

DR -“Bonnichsen med afskedssvada til Venstre: Et knæfald for højrepopulismen Den tidligere PET-chef og ekspert i politispørgsmål, Hans Jørgen Bonnichsen, melder sig ud af Venstre efter dagens asylstramninger.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag