Dag: 13. april 2024

Mit bud er, at den 39-årige polsk-svenske mand, der blev skudt og dræbt i Skärholmen ikke – muligvis grundet sin polske baggrund – har været bevidst om de faktiske magtforhold i Skärholmen. Der er ingen respekt for andet end den stærkes ret. Og der er ingen respekt for vantro ikke-muslimer. Den manglende erkendelse kostede ham sandsynligvis livet.

Les Mer...

Netop nu gennemgår USA den største samfundsomvæltning siden borgerkrigen, og hvis Biden vinder præsidentvalget, vil det være slut med det land, der engang var en supermagt og Vestens leder. Som en republikansk strateg netop har bemærket: Hvis man bliver ved med at importere millioner fra den tredje verden, bliver USA en del af den tredje verden.

Les Mer...

Peter Paul Rubens (1577–1640). Olje på lerret, 176,5 × 209,6 cm, Metropolitan Museum of Art, New York. Dette bildet må nok regnes som en sacra conversazione, et møte i Himmelen mellom bibelske personer og helgener. Den hellige Anna, Marias mor og Jesu mormor, er ikke nevnt i de kanoniske tekster, men forekommer i flere apokryfer […]

Les Mer...

Svoger: Politikere ønsker kun at blive set på kamera. Onsdag blev 39-årige Mikael skudt og dræbt i Skärholmen, mens han cyklede med sin søn. Ifølge vidner blev han skudt i ansigtet, da han satte sig op mod en bande unge. Hændelsen har vakt opsigt, og nu er Mikaels pårørende rasende på de politikere, der kommer til Skärholmen for at score billige politiske point på Mikaels død.

Les Mer...

Døden er umanerlig svær at acceptere, især for ateister, som tror fuldt og fast på, at de ikke tror på noget – slet ikke på et liv efter døden. Det må være derfor, så mange af dem synes at være barnligt fascinerede af nærdødsoplevelser.

Les Mer...