Dag: 5. april 2024

Ukjent fotograf, sølvgelatinkopi i United States Holocaust Memorial Museum, Washington DC, stilt til rådighet av Association for the Lithuanian Jews in Israel. Barnehagen skal ha ligget i Mapu-gaten 9 i Kaunas/Kovno i Litauen. Vi kan regne med at de fleste av barna i bildet ble ofre for Ha-Schoah. Om det jødiske nærvær i Litauen kan […]

Les Mer...

Angreb på amerikanske kirker er steget med næsten 800 procent på mindre end seks år, hvilket tyder på, at “fjendtligheden over for kirker ikke bare stiger, men accelererer”, ifølge en rapport fra Family Research Council (FRC).

Les Mer...

Når skoleungdommen i stort tal slutter op om Liberal Alliance, er det fordi de har mere mod på livet end de lidt ældre unge, der er faldet for klimahysteriet, den totale grønne omstilling og mandskønnets tvangsfeminisering. Måske ser vi de første spæde tegn på en kontrarevolution.

Les Mer...

Ben Judahs bog “This Europe – the way we live now.” (  Picador 2023)  viser så fint  de ændringer der indenfor de sidste 15-20 år er sket i alle europæiske samfund. Judah præsenterer 23 individer, der lever i Europa – enten som indfødte eller migranter på tværs, eller fra den 3. verden.

Les Mer...