Nyt

Den tidligere præsident serverede satire og klimaindtryk, da han i lørdags talte til flere tusinde mennesker i South Carolina.

“Nu er vi en nation, der vil lave mægtige og storslåede kampvogne, kendt som de bedste i verden, fuldt elektriske! Selvom de ikke når langt, vil det producere mindre emissioner mens vi sprænger os vej gennem fjendens territorium på en miljøvenlig måde. De vil også lave kampfly med et grønt stempel for energibesparelse. De vil miste effektivitet, men det vil give os mulighed for at holde fjendens atmosfære fri for emissioner, mens vi angriber dem på niveauer, de aldrig har set før. Hvem er disse mennesker, der ville gøre dette mod os? » spurgte Donald Trump.

Under talen sagde Trump, at han ville opfordre Rusland til at angribe NATO-lande, der ikke betalte deres regninger, og kritiserede også kraftigt USA’s klimamål.

“Vi er en nation, der for nylig hørte, at Saudi-Arabien og Rusland skal reducere deres olieproduktion, men samtidig øge prisen markant. Vi mødte den trussel ved at annoncere, at vi ikke længere vil bore efter olie i store dele af Alaska,” sagde Trump.

Ekspræsidenten henviser til, at Biden suspenderede syv olielicenser i Alaska i september 2023. Licenserne blev tildelt under Trump-administrationen. Trump kalder det “Green New Deal”, det store bedrageri, der vil føre til ødelæggelsen af ​​USA. Trump tog også et stærkt opgør med elbiler.

“Vi er en nation, hvor lederne efterspørger elbiler, selvom det er en kendsgerning, at de ikke når ret langt, og de koster for meget. Batterierne er fremstillet i Kina, med materialer, der kun er tilgængelige i Kina. Men vi har en ubegrænset mængde brændstof tilgængelig i USA, som ikke er tilgængelig i Kina,” sagde Trump.

Han forudser, at USA vil gå glip af indtægter fra skyhøje oliepriser.

«Vi er en nation, der stoppede olie-efterforskning og -produktion, ligesom oliepriserne nåede et rekordhøjt niveau. Hvilke andre lande ville gøre noget så fjollet og selvdestruktivt? Vi kan være energi-uafhængige, vi kan endda blive en energi-ledende,” siger Trump.

 

Trump anklages for å undergrave NATO

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

 

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag