Nyt

Justitsdepartementet udstedte lørdag et brev, der bad om fængsling af Devon Archer. Det sker før han skal vidne om sine forretninger med Hunter Biden og Biden-familien for kontrolkomitéen i Repræsentanternes Hus mandag. Ingen tror, det er tilfældigt. Det hvide hus begynder at blive desperat.

Miranda Devine, som har afsløret sagen i New York Post, spørger, om der er nogen grænse for, hvor dybt justitsministeriet vil synke.

Denne uge skete der tre dramatiske begivenheder: Først undgik kryptosvindleren Sam Bankman-Fried tiltale. Han var Bidens næststørste donor i 2020. Derefter faldt Hunter Bidens sweetheart-deal i Wilmington sammen, fordi dommeren syntes, der var noget galt med aftalen mellem justitsministeriet og forsvarerteamet. Efterfølgende blev der fremsat nye anklager mod Trump.

Onsdag frafaldt føderale anklagere kampagnefinansierings-anklagerne mod kryptomilliardæren Sam Bankman-Fried, som tilfældigvis var Bidens næststørste donor.

Torsdag blev nye anklager mod Bidens hovedmodstander, Donald Trump, fremsat af specialanklager Jack Smith vedrørende den tidligere præsidents håndtering af klassificerede dokumenter.

Bidens folk synes at tro, at de kan tillade sig hvad som helst. De står over loven. En af forsvarerne ringede ind til retslokalet og udgav sig for at være en anden. Hun bad om, at vidneudsagnene fra skattemyndighedernes whistleblowere ikke blev tilføjet sagsdokumenterne. Dommer Noreika opdagede påvirkningsforsøget og reagerede kraftigt.

ANNONSE

Interventionen for at forhindre Devon Archer i at vidne er skåret over samme læst. Alt er tilladt.

Archer sad i bestyrelsen for det ukrainske gasselskab Burisma sammen med Hunter. Begge fik 83.000 dollars om måneden for jobbet.

Det siges, at Archer vil afsløre, at Hunter plejede at ringe til sin far, vicepræsidenten, når han havde møder med klienter. At få vicepræsidenten på linjen havde den ønskede effekt. Det skulle være sket omkring tyve gange.

Archer skal vidne klokken 10 om morgenen mandag om, at han så Hunter ringe til sin far på højttalertelefon under møder med hans udenlandske forretningspartnere, herunder ledelsen af det korrupte ukrainske energiselskab Burisma, som betalte Hunter 83.000 dollars om måneden under hans fars vicepræsidentskab og skar betalingen i halve uger efter, at Joe forlod embedet.

Hvis Archer gentager dette, selvom det foregår bag lukkede døre, vil det have en ødelæggende effekt på Joe Biden, som hele tiden har sagt, at han ikke har haft noget at gøre med Hunters forretninger.

Archer skal ind og afsone onsdag. Han er dømt til et års fængsel for svindel mod en indianerstamme. Han har appelleret, men fået afslag. Imidlertid har dommer Abrahams udtrykt stærk tvivl om Archers skyld. Archer siger, at han har mistet flere millioner på svindlen. Han kan derfor have et personligt motiv for at vidne mandag.

Hvis han virker overbevisende, kan komitéformand James Comer skrive en anbefaling til dommer Abrahams om, at Archer kan afsone hjemme med fodlænke.

Archer har modtaget dødstrusler og måtte gå i skjul for nogle dage siden.

Det koster at udfordre Biden Crime Syndicate.

ANNONSE