Kopierede/fra hoften

Anklagemyndigheden i Rom indledte for nylig en undersøgelse af Italiens tidligere sundhedsminister Roberto Speranza og den italienske narkotikamyndigheds tidligere administrerende direktør Nicola Magrini, som begge blev anklaget i maj for alvorlige forbrydelser såsom mord og officiel dokumentfalsk under corona-vaccinationskampagnen i Italien.

Baggrunden for anmeldelsen var medieafsløringer, der i ugerne forinden havde vist, at medicinal myndigheden Agenzia Italiana del Farmaco (AIFA), der er underlagt Sundhedsministeriet, ikke havde de nødvendige data til at sige, at corona-vaccinerne var sikre. og effektiv, og at den undertrykte information om alvorlige bivirkninger.

Det var i en række udsendelser (bl.a. her, her, her, her og her) af programmet “Fuori dal Coro” på Mediaset-kanalen Rete 4 i marts, april og maj, at undersøgende journalister ledet af Mario Giordano og Marianna Canè kunne afsløre interne e-mails hos AIFA, hvor styrelsens ledelse lagde låg på en masse information, der kunne have sat spørgsmålstegn ved vaccinernes fortræffeligheder. “Sådan dræber man vaccinen,” lød en af ​​mails fra Magrini, som var bekymret for, at upassende information kunne sive ud. Bivirkninger, der var dødelige for mennesker, gav tilsyneladende ikke samme bekymring.

ANNONSE

Den 15. maj blev Speranza og Magrini anklaget i en fælles klage fra flere forskellige grupper og enkeltpersoner, herunder et advokatsamfund, to politiforbund og en tidligere italiensk senator, og den 30. oktober besluttede anklagemyndigheden i Rom at indlede en undersøgelse.

Det endte med, at anklagemyndigheden i slutningen af ​​november anbefalede, at sagen blev henlagt, men i Speranzas tilfælde er det specialdomstolen for ministre, der inden for 90 dage træffer den endelige afgørelse om tiltale eller ej. Det mest sandsynlige udfald er formentlig, at sagen ikke kommer op, men med anklagemyndigheden mod tidligere indenrigsminister Matteo Salvini er der under alle omstændigheder præcedens for, at specialretten går videre med en sag mod anklagemyndighedens anbefaling.

Med undtagelse af en meddelelse i La Repubblica har italienske mainstream-medier mislykkedes at berette både om afsløringerne i Rete 4 og efterforskningen af ​​Speranza og Magrini. Næsten alle de store medier beskytter magtapparatet i Italien, som i de fleste andre vestlige lande – inklusive vores eget.

Italien var blandt de mest autoritære stater i Europa, hvad angår corona-vaccination. Trin for trin blev vaccinen påbudt til sundhedsarbejdere, politifolk, lærere og professorer, ansatte med offentlig kontakt og så alle med et ansættelsesforhold, inden mandatet blev udvidet til alle personer over 50 år. Derudover blev borgerlige frihedsrettigheder stærkt indskrænket for uvaccinerede mennesker. Da Meloni-regeringen kom til magten sidste efterår, gav den amnesti til personer, der var blevet idømt bøder for overtrædelse af vaccinationsbekendtgørelsen.

 

Køb “How the Authority bluffed us” af Robert Malone her!”

 

ANNONSE