Kommentar

Dokumentarfilmen “De forbudte bivirkninger” havde premiere den 24. september. Filmen er danskproduceret og viser en mørk og for de fleste ukendt side af den danske sundhedsstyrelsen. Gennem personlige beretninger fra vaccineskadede patienter og fagfolk giver filmen et indblik i en “afvisningskultur”, som en ikke skulle tro eksisterede i det skandinaviske sundhedsvæsen.

Filmen tegner et billede af en magtstruktur, der er villig til at gå meget langt for at skjule konsekvenserne af coronavaccinerne. Kritikere bliver fortalt om “konsekvenser”, vaccineskader bliver forklaret som psykiske problemer, og whistlebloweren Vaccinationsforum bliver frataget statslig finansiering.

Something is rotten in the state of Denmark

Den 11. marts 2020 erklærede WHO covid-19 for en pandemi. Det tog mindre end et år, før de første “vacciner” var klar. Den 27. december begyndte Danmark at “vaccinere” sin befolkning. 91 procent af befolkningen på 18 år og derover er fuldt vaccineret. Lægemiddelstyrelsen har registreret 200.000 bivirkninger ved den såkaldte vaccine.

ANNONSE

“De forbudte bivirkninger” er baseret på interviews med danskere, der har oplevet alvorlige bivirkninger efter at have fået vaccinen. Det er tragiske historier, som peger på systemfejl i et sundhedssystem, der gør patienter til “idioter» ved for eksempel at antyde, at deres “uforklarlige” symptomer efter vaccinen skyldes psykiske problemer. De interviewede står tilbage med et tab af tillid til sundhedsstyrelsen.

Tallene taler for sig selv

Statistikeren Max Schmeling præsenterer troværdige data, der underbygger, at bivirkninger fra disse vacciner er et reelt problem. Han afviser også myndighedernes påstande om, at den betydelige overdødelighed, der er fulgt i hælene på vaccinationskampagnen, skyldes alt andet end vaccinen.

Grov underrapportering af bivirkninger 

Sygeplejersken “Maria” fortæller anonymt om myndighedernes afvisning af problemet med bivirkninger, lægestandens modstand mod at indberette vaccineskader, og hvordan vaccineskader bliver diagnosticeret som alt andet. 

Mindre end én procent af alle bivirkninger bliver indberettet.

Efter nedenstående besked på Twitter fik “Maria” først at vide, at det ville få konsekvenser for hende, og derefter blev hun fyret på ubestemt tid. Hun fortæller om en frygtkultur, hvor sundhedspersonale ikke tør tale om, hvad de ser; om skræmte sygeplejersker, der kommer til hende med deres historier, fordi de ved, at hun ikke vil indberette dem.

– Der er en enorm underrapportering af bivirkninger fra vaccinen. Jeg arbejder på en akutafdeling og ser det på næsten hver vagt. Ingen ved, hvad der vil ske med de vaccinerede om fem til ti år. “Maria” på Twitter

Økonomisk kvælertag

Else Jensen har arbejdet med vaccineskader i 30 år. Hun er en af grundlæggerne af organisationen Vaccinationsforum, som blev godt modtaget af både medier og sundhedsmyndigheder. 

Frustreret over, at sundhedsstyrelsen ikke gav folk med covid-19-vaccineskader den opmærksomhed, de normalt ville få, hvis de var blevet skadet af andre vacciner, lavede Vaccinationsforum dokumentarfilmen “Svigtet” om familier med vaccineskadede børn. 

For det fik Vaccinationsforums opmærksomhed. Ikke for budskabet i filmen, men for at en “sygdomsbekæmpende organisation”, der har “modtaget millioner af kroner i offentlig støtte gennem en årrække”, kan udgive en sådan film.

– Organisationen bag filmen modtager penge fra Sundhedsministeriet til at fremme sundhed. På mange områder gør denne organisation det stik modsatte.

Derefter blev Vaccinationsforum frataget offentlig støtte. Vaccinationsforum var med andre ord velrenommerede og respekterede, indtil de vendte sig mod myndighederne.

Nürnberg-kodeksets etiske standarder 

Filmen kommer også ind på den danske undersøgelse, der pegede på, at der måske blev eksperimenteret i eksperimentet, da den afslørede enorme forskelle mellem ulige partier af Pfizers vaccine, at nogle partier kunne have op til 118.000 (11,8 millioner procent) gange flere bivirkninger end andre, og stiller spørgsmålstegn ved, om patienter overhovedet kunne give “informeret samtykke” til at modtage en “vaccine”, der varierer så ekstremt i kvalitet. 

Det stiller også det åbenlyse spørgsmål, om vi står over for et brud på de etiske standarder i Nürnberg-kodekset.

Nürnbergkodeksen er et dokument, der opstiller etiske standarder for forskning på mennesker. Den fulgte i kølvandet på Nürnberg-processerne, hvor en række nazister blev dømt for krigsforbrydelser begået under Anden Verdenskrig, mange af dem læger, der havde deltaget i medicinske eksperimenter på fanger i koncentrationslejre.

Højlydt tavshed

Dansk Vaccinationsforum, som har produceret filmen, har personligt kontaktet mere end 400 journalister med information om dokumentaren – i et “naivt” håb om, at de statsstøttede medier i overensstemmelse med deres samfundsopgave ville omtale filmen – men indtil videre har færre end ti journalister så meget som reageret på henvendelsen – ingen har ønsket at omtale eller publicere den.

Historierne i filmen “De forbudte bivirkninger” tegner et billede af et magtapparat, der er villig til at gå meget langt for at skjule sandheden om coronavaccinerne. Filmen er gratis tilgængelig på Vimeo. Du kan også besøge Vaccinationsforums Facebook-side.

Læs så på norsk om den danske undersøgelse, som ingen danske medier vil skrive om:

Dansk studie: Pfizer sendte jevnlig ut mindre partier med særlig dødelige vaksiner

ANNONSE