Nyt

Israels FN-ambassadør Gilad Erdan anklager George Soros for at pumpe penge ind i pro-Hamas NGO’er.

“George Soros’ donationer til organisationer, der søger at ødelægge staten Israel som en jødisk stat, er skammeligt. Jeg er dog ikke overrasket,” sagde den israelske ambassadør Gilad Erdan til Fox News Digital.

Et nyt element er kommet ind i politik: Dem, der støtter Israel, og dem, der støtter Hamas. Israel har den moralske overhånd.

Soros har længe været en stor donor til liberale og venstreorienterede projekter i USA. Nu kan det blive hårdere for ham. Mange afbryder båndene til pro-Hamas organisationer.

Soros har i årevis støttet og overført penge til organisationer, der støtter BDS, som ønsker at isolere Israel,” tilføjede Erdan, der har ledet den diplomatiske kampagne i FN for at præcisere Hamas’ forbrydelser mod menneskeheden. “De har aldrig været om ægte fred eller en løsning på den israelsk-palæstinensiske konflikt.”

Rachel Ehrenfeld, der skrev en bog om Soros, bekræfter, at han støtter pro-Hamas NGO’er.

Rachel Ehrenfeld, forfatter til “The Soros Agenda,” fortalte Fox News Digital: “Støtte til pro-Hamas, pro-palæstinensiske grupper i USA er ikke begrænset til udenlandske enheder. Den kommer også direkte og indirekte fra USA-baserede fonde. George og Alexander Soros’ Open Society Foundations (OSF) er en af ​​dem.”

Efter den 7. oktober afbrød amerikanske jøder båndene til enkeltpersoner og organisationer, der forsvarer Hamas.

 

https://www.foxnews.com/live-news/december-2-israel-hamas-war

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag