Nyt

Israels FN-ambassadør Gilad Erdan markerede tirsdag Kfir Bibas’ første fødselsdag i FN, mens Kfir selv skulle “fejre” dagen i Gaza, hvor han sidder i Hamas-fangenskab sammen med hans forældre og hans fire-årige bror – forudsat at de stadig er i live.

Kfir er alles ansvar

Kfir Biba var det yngste gidsel taget af Hamas under det overraskende terrorangreb på Israel om morgenen den 7. oktober 2023. Han blev taget sammen med sin mor Shiri og bror Ariel (4) ). De er de højest profilerede gidsler, som endnu ikke er blevet løsladt.

Erdan placerede en fødselsdagskage på FN-podiet for at minde ambassadørerne om alles pligt til at kæmpe for Kfirs tilbagevenden.

Den mest afskyelige grusomhed

– Jeg beder om, at Kfirs fødselsdagskage efterlades på talerstolen, så alle, der kommer op i dag for at tale, vil huske Kfir og vores pligt til at bringe ham hjem.

Kidnapningen af ​​Kfir er et symbol på den mest afskyelige grusomhed, menneskeheden kender – Hamas’ grusomhed. Kfir er grunden til, at Israel kæmper dag og nat, og vi giver ikke op, før vi får ham hjem. Jeg ville ønske, at vi næste år kan fejre din fødselsdag sammen med din familie, sagde Erdan fra talerstolen.

FN’s undladelsessynd

Erdan understregede også de lidelser, de andre gidsler har gennemgået og gennemgår. De har nu været holdt fanget af Hamas i næsten 100 dage:

– Der er gået omkring hundrede dage, og Generalforsamlingen har, som alle andre FN-organer, ikke engang fordømt massakren.

Forhandlingskort og trofæ

Hamas har tidligere hævdet, at Kfir er blevet dræbt. Terrororganisationen har været sparsom med oplysningerne, og IDF hævder, at de ikke er dokumenteret. Et familiemedlem siger, at Hamas spiller et “psykologisk spil” ved ikke at give dem nyheder.

ANNONSE

– Det er utroligt, at de kan forvandle en baby til et slags forhandlingskort eller trofæ, sagde hun til Sky News.

 

 

Køb Primo Levi’s “Hvis dette er en mand” fra Document Forlag!

Køb Jean Amérys bog!

Køb billetter til læsermødet med Mikael Jalving stærk>!

</a >

ANNONSE

Mest læst