Nyt

Over 300 politibetjente deltog i razziaer på ejendomme i Berlin knyttet til terrorgrupperne Hamas og Samidoun, to palæstinensiske organisationer, der er forbudt i Tyskland.

Tysk politi har gennemført en bred aktion mod terrortilhængere i landet.

Syv af razziaerne i Berlin blev udført på fire Hamas-tilknyttede ejendomme og tre tilknyttet Samidoun. Begge organisationer har været forbudt i Tyskland siden begyndelsen af ​​november.

Det er kun få dage siden en lignende aktion blev gennemført, så de tyske myndigheder har åbenbart defineret, at landet har et stort problem med denne type terrorstøttende grupper.

NTB-DPA beretter om sagen.

Razziaerne vedrørte hovedsageligt hjem for erklærede tilhængere af terrorgrupperne, samt lokaler hos en palæstinensisk organisation.

Over hele Tyskland blev i alt 15 ejendomme raidet og ransaget torsdag morgen, heraf elleve i Berlin, oplyser en talsmand for myndighederne.

I den seneste tid har også mange andre lande i Europa set mange former for støtte og sympati for brutale terrorgrupper som Hamas.

En række mennesker og grupper er gået langt for at undskylde massedrabet på uskyldige israelere. Men her er støtten ofte pakket ind i formuleringer som “Jeg støtter ikke terror og jødemord, men…”.

Der kan være en svær grænse mellem ren opfordring til, og støtte til, terrorisme på den ene side og juridiske tilkendegivelser som led i et politisk engagement.

ANNONSE

Mest læst

Bidens store bagslag