Dag: 6. november 2023

Michael Ancher (1849–1927). Olje på lerret, 35,5 x 48,6 cm, Anchers Hus, Skagen. Her har kunstneren portrettert sin fru Anna f.Brøndum (1859-1935) og seg selv. Begge to var betydelige kunstnere blant dem som senere ble kjent som Skagensmalerne.

Les Mer...

Danmarks oprindelige befolkning, der har stolet på politikernes og mediernes forsikringer om, at det hele nok skulle gå, og at islam blot var en religion på linje med så mange andre, må nu hjælpeløst erkende, at de er blevet fyldt med løgn, men at de ikke kan gøre noget ved den situation, som den magthavende overklasse har bragt os i. Løbet er kørt, og Danmark bliver aldrig det homogene og fredelige land, der fandtes for blot 50 år siden.

Les Mer...

Joe Biden og flere tunge senatorer planlægger en jordreform for at overføre landbrugsjord fra landets hvide bønder til landmænd med politisk korrekte farger. Den nye racisme vil straffe uskyldige mennesker for uretfærdigheder begået mod mennesker, der ikke længere eksisterer.

Les Mer...

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) fullførte denne konserten i 1786. Her er Víkingur Ólafsson solist med Philharmonia Orchestra under ledelse av Paavo Järvi.

Les Mer...

Hans Rustad deler sine tanker og refleksjoner mens han går tur med hunden i skogen. Podbean: Youtube:  Rumble:   Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere […]

Les Mer...

Den overordnede fælles nationale og kulturelle identitet er udskiftet med stammeidentitet og had mod anderledes tænkende. Friheden, fliden og kreativiteten er blevet afløst af race- og kønsidentitet, mangfoldighed omfattende dem, man er enig med og udstødelse af alle andre.

Les Mer...

Document Radio sendes fast kl 09:00 på hverdager. I dagens sending snakker Hans Rustad og Alf R. Jacobsen om aktuelle saker i nyhetsbildet. Vi sender live på Documents YouTube-kanal, Rumble-kanal og Facebook-side, og legger ut som podkast på Spotify, PodBean, Apple Podcasts og Google Podcasts. YouTube:  Rumble: Facebook:  Podbean:    Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken […]

Les Mer...