Kopierede/fra hoften

Joe Biden og flere tunge senatorer planlægger en jordreform for at overføre landbrugsjord fra landets hvide bønder til landmænd med politisk korrekte farger. Den nye racisme vil straffe uskyldige mennesker for uretfærdigheder begået mod mennesker, der ikke længere eksisterer.

Dette er skrevet af Successful Farming.

Lidt over 92 procent af USA’s næsten 3,5 millioner landmænd er hvide, mens omkring tre procent er latinamerikanske og mindre end to procent er sorte, ifølge officielle statistikker.

Der er alt for mange hvide bønder, siger Biden. Han støttes af senatorerne Elizabeth Warren, Cory Booker og Kirsten Gillibrand, som alle repræsenterer demokraterne.

Black-owned farmland could expand sevenfold under a bill filed by three Democratic senators on Thursday to reverse decades of discriminatory practices by the Agriculture Department.

Opmærksomme læsere vil bemærke, at sagen, jeg har linket til, er fra den 15. november 2020, dvs. efter at Biden og hans magtfulde støtter og klienter manipulerede præsidentvalget, men før han blev indviet.

Men processen fortsætter. Målet er såkaldt retfærdighed for sorte landmænd i bredeste forstand. Metoden er ekstrem socialisme forklædt under det giftige begreb om equity (lighed i resultat).

Cory Booker er stadig involveret i det beskidte spil, nu med hjælp fra repræsentanten Alma Adams, som selvfølgelig også repræsenterer woke-festen.

Målet er at rette op på den såkaldte strukturelle racisme, som har præget amerikansk landbrug i så mange år. Alle hvide skal straffes, alle ikke-hvide skal belønnes. Sådan skaber du hypersocialisme, eller equity, ifølge disse indoktrinerede papegøjer.

ANNONSE

Legislation addressing the systemic exclusion of socially disadvantaged groups largely consisting of Black, Indigenous and people of color (BIPOC) from the benefits of the US food and farming system is a first step towards creating an equitable farming future.

Det er korrekt, at der i amerikansk historie har været uretfærdig praksis over for sorte bønder, herunder at de blev saboteret med hensyn til adgang til finansiering og teknisk bistand. Men hvor mange af nutidens landmænd bærer skylden for historien?

Det er ekstremt vigtigt for Biden, at palæstinenserne ikke straffes kollektivt i Gaza. Men en kollektiv straf er helt i orden, så længe det vedrører de hårdtarbejdende og lovlydige hvide landmænd. Dobbeltmoral er Bidens varemærke, og regimemedierne både i USA og herhjemme følger trop.

At straffe nutidens landmænd for historiske gerninger, som de ikke har nogen som helst skyld i, er idioti på linje med at pålægge sorte borgere erstatning i en stat, der aldrig praktiserede slaveri, som Californien planlægger. Her kan en sort person, der for nylig er flyttet til Californien, få kompensation på bekostning af en latinamerikaner, som er barnebarn af en, der immigrerede til USA over 100 år efter slaveriet blev afskaffet.

Der er “lyse” forbilleder, Biden kan lade sig inspirere af. Zimbabwes hvide bønder, som beskæftigede et stort antal sorte arbejdere, var dygtige og produktive. Dette førte til en overflod af fødevarer og gjorde Zimbabwe til en eksportør af fødevarer.

Så kom befrielsen i 80’erne. Robert Mugabe tog kontrol over landet i 1980, og forblev i embedet indtil statskuppet i november 2017. Først lod Mugabe de hvide bønder beholde deres jord, forudsat at de holdt sig væk fra politik.

Men dette ændrede sig ret hurtigt, dels fordi sorte hober tog deres eget initiativ, og dels fordi myndighederne støttede dem eller ignorerede volden, overfaldene og mordene.

Problemet var, at de, der stjal jorden, ikke havde nogen idé om, hvad der skulle til for at producere mad på lang sigt. De ledte kun efter øjeblikkelig belønning. Resultatet blev som forventet. Landbruget kollapsede, og hungersnød blev en evig trussel, som først blev rapporteret af FN i 2004, men det var et par år for sent.

Wikipedia er tilbageholdende med at indrømme den egentlige årsag.

Since the country’s independence, Zimbabwe has experienced a variety of obstacles that have contributed to the country’s extreme famine issue. These obstacles include but are not limited to: inflation, dependency ratios, high unemployment rates, and SAP failures.

SAP står for strukturelle tilpasningsprogrammer.

Sydafrika er gået i samme retning, efter apartheid blev afskaffet. Førende politikere synger Kill the Boer foran titusindvis af jublende tilhængere. Boere bliver tortureret og dræbt, Afrikas fineste landbrug er ved at forfalde.

Et interessant faktum her er, at selv under apartheid var immigrationen til Sydafrika fra andre afrikanske lande massiv. Dette er af den simple grund, at sorte i Sydafrika havde det langt bedre end i nabolandene, selv under apartheid.

De fleste sorte i landet har en historie i landet på et par årtier. Boerne er mere oprindelige end dem. Den oprindelige oprindelige befolkning var over en lang periode udsat for etnisk udrensning af bantuerne (Zulu, Xhosa, Swazi og Ndbele). De første hollændere ankom til Sydafrika og etablerede deres første handelshavn i Cape Town i 1652.

Før dette var Bartolomeu Dias den første europæer, der sejlede rundt om kysten i det sydlige Afrika. Derefter fulgte Vasco de Gama, som i en bog beskrives som den sidste korsridder. Han kaldte en del af kysten Natal, som betyder jul på portugisisk.

En kinesisk flåde, som ifølge bogen 1421 – The Year China Discovered America – af Gavin Menzies, skulle have passeret Kap det Gode Håb to gange i perioden 1421 til 1423.

I dag er dette en provins i Sydafrika, som siden 1994 har gået under navnet KwaZulu-Natal. Den største by i området er Durban.

Så man kan sige, at immigranterne overtog Sydafrika i flere omgange. Men mens både bantuerne og boerne var produktive, dyrkede og ryddede jord, er Sydafrika i dag befolket af en voldelig og uproduktiv befolkning.

Præcis det samme sker i Europa og USA. Historisk set har immigration til både USA og Europa været en overordnet fordel, selvom det altid har bragt problemer og konflikter.

I Europa afskaffede velfærdsstaten alle muligheder for profitabel immigration. Alle med et højt uddannelsesniveau vælger et land med højere lønninger, lavere skatter og mindre end halvdelen af ​​omkostningsniveauet.

USA bliver invaderet i syden af ​​de allerværste, der er en tilstrømning af sexslaver styret af alfonser, der er masser af stoffer og kriminelle gangstere. De hvide foragtes af den vågne generation og får ingen sympati. De betragtes som hjemlige terrorister, hvis de ikke kan lide, at deres 14-årige datter bliver voldtaget. De, der protesteres, bliver arresteret i over 20 år for forbrydelser den 6. januar, selvom de var i en helt anden stat, langt fra Washington D.C.

Biden forsøgte også at rangere landmænd efter hudfarve i marts 2021, da han underskrev en lånetilgivelsespakke på $4 milliarder til “socialt handicappede landmænd.” Selvfølgelig indeholdt pakken ikke hvide landmænd.

Landbrugsministeriet har defineret «socialt handicappede landmænd eller ranchere» til at betyde «Black/African American, American Indian, Alaskan native, Hispanic/Latino, Asian, or Pacific Islander» (BIPOC).

Men kun 45.000 af USA’s 3,4 millioner landmænd er afroamerikanske, ifølge Washington Post. Det er også et åbent spørgsmål, om BIPOC-landmænd kan lide at blive beskrevet som socialt handicappede, men det meste kan trods alt købes for penge.

Han blev sagsøgt af hvide bønder for diskrimination, og dommer William Griesbach mente, at det var sandsynligt, at de hvide bønder ville vinde.

I alt det race-fokuserede kaos, der kendetegner Biden-regimet, må jeg indrømme, at jeg ikke ved, hvordan denne sag går. Men pointen er indlysende: Målet er konstant at angribe hvide mennesker fra alle sider i den tro, at dette vil gavne alle med en anden hudfarve.

Dette er krystalklar racisme, forklædt som anti-racisme. Og der går nok lang tid, før dette vanvid når sin endestation.

ANNONSE