Kopierede/fra hoften

Som reaktion på partiets sløje meningsmålinger er USA’s demokrater og deres venner i medierne og blandt Trump-hadende republikanere begyndt at udslynge stadigt mere afsindige beskyldninger mod den tidligere præsident. Joe Biden siger, at Trump vil dræbe millioner af amerikanere, vicepræsident Kamala Harris udtaler sin frygt for, at præsidentvalget i 2024 kan blive USA’s sidste demokratiske valg, for hvis Trump vinder, vil han afskaffe demokratiet. Den tidligere republikaner, Liz Cheney, er helt sikker på, at hvis Trump skulle vinde, vil han aldrig forlade Det Hvide Hus, men slå sig op som diktator på livstid. Og for ikke at blive sat i skyggen af disse kraftige udtalelser, meddeler tv-personligheden, Whoopi Goldberg, at Trump vil genindføre slaveriet.
Hvorfor blev han så ikke diktator og slaveejer, da han var præsident? Det spørger ingen journalist fra mainstream-medierne om. De er derimod mere end villige til at udsprede det rygte, at Trump vil gennemtvinge et føderalt forbud mod abort, uagtet at han netop har tilkendegivet, at abortlovene er en sag for hver enkelt stat og ikke et føderalt anliggende. Han er således i overensstemmelse med den amerikanske højesteret.
Sådan lyves der dagen lang, og man spekulerer på, om der snart er mere, man kan anklage Trump for. Han er allerede blevet kaldt agent for Rusland, sexforbryder, berigelseskriminel, krigsmager og værre end Hitler, så hvad skal demokraterne snart finde på?
Og hvorfor vedkommer det os her i Danmark? Det gør det, fordi der netop nu i USA foregår et gigantisk politisk eksperiment, der givetvis vil få de europæiske eliter til at kopiere en eventuel demokratisk succes.
Eksperimentet er: Kan man gennem en bevidst politik ødelægge et land og forarme befolkningen og samtidig vinde valg uden at have andet at tilbyde end had til sin modstander? Vi kender det også fra Europa. I mange år drejede svensk politik sig om had til Sverigedemokraterne, i Danmark var det Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti, i Tyskland er det Alternative für Deutschland, og i England er det en person med initialerne T.R.
Bemærk: Eliterne løser aldrig problemer. De skaber problemer, som de håber at kunne profitere af, og fylder befolkningen med løgn i forvisning om, at den er for dum til at opdage, hvad der går for sig.
I går bemærkede tv-værten fra Fox News, Laura Ingraham, at langt flere multimilliardærer støtter Joe Biden end Donald Trump (hvilket er underligt i betragtning af, at USA’s demokrater gør sig til af at være den lille mands parti). Hun spurgte derefter den republikanske senator, Josh Hawley, hvad de superrige troede, de fik ud af at støtte Biden.
Hawleys simple forklaring var, at de globalistiske plutokrater tjener på at forarme den amerikanske arbejder- og mellemklasse og berige Kina. Det er i deres økonomiske interesse at eksportere arbejdspladser til Kina og give fanden i amerikanske arbejdere, og de ved, at Trump ville stoppe denne trafik, hvis han skulle blive valgt. Derfor bliver han overdænget med den ene vanvittige beskyldning efter den anden. Derfor investerer George Soros og andre med dybe lommer hundreder af millioner i at binde befolkningen historier på ærmet.
Man skal ikke gøre tingene mere indviklede, end de er.
ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag