Kommentar

Hvorfor er Republikanerne tavse om den Machtergreifung – magtovertagelsen – som Demokraterne holder på med lige foran øjnene på vælgerne? Igen viser Tucker at han ikke er bange for at udfordre the establishment. Han går lige i struben på Republikanernes minoritetsleder, Kevin McCarthy, som hører mere på lobbyister end græsrødderne.

Der var et møde i den Republikanske ledelse i Florida for en uge siden. Her forsøgte ledelsen at hindre Trump i at være til stede. Ledelsen for det Republikanske parti vil gerne sole sig i Trumps aura når det passer dem, men skubber ham fra sig når der skal vælges. De ønsker ham ikke som kandidat i 2024, det lægger de ikke skjul på.

Lindsey Graham var hurtigt ude med at pushe senator Tim Scott, også fra Carolina, efter at han leverede oppositionens tale onsdag. Der kan være meget godt at sige om Scott, men Tucker bemærker at han også snakkede i positive vendinger om USA’s behov for arbejdskraft.

ANNONSE

Forklaringen er enkel: Republikanerne forbereder sig på at anbefale et storstilet amnesti for ulovlige migranter.

Det vil være afslutningen på Amerika og håbet om at Republikanerne skal opfylde amerikanernes håb og ønsker. Hvorfor tør en håbefuld mand som Tim Scott ikke sige det? Fordi trykket om at rette ind er enormt, både ovenfra og fra Corporate America.

Det er det, som gør Tucker og Laura Ingraham unik som stjerner i Fox: At de tør stå op for almindelige amerikanere.

Amerikansk politik står foran et skæbnevalg, og disse to vil ikke at folket skal blive svigtet nok en gang.

Vi står foran samme valg i Norge i september: Skal folkets røst blive hørt eller skal det drukne i en kakofoni af politisk korrekthed?

Kristelig Folkeparti har den frækhed at gå ind for 5.000 kvoteflygtninge og 500 fra Moria-lejren. De satser på at ingen tør at afsløre dem som de hyklere, de er. Men folk dømmer dem i deres hjerter og Document vil klæde dem af for de ynkelige hyklere de er. De leger med folks tryghed, med nationens overlevelse, demografisk og økonomisk. KrF håber at de slipper for at blive stillet til ansvar. Men det skal de blive. Forhåbentligt ryger de ud af Stortinget. KrF har for længst udspillet sin rolle. Måske det er konkurrencen fra det nye parti Sentrum som gør at de bruger overbudspolitik.

Det er samme «konkurrence» som Republikanerne deltager i, i Amerika. Demokraterne slipper BLM og Antifa ud af fængslerne. De slipper for at sone for grov vold og vandalisering. Lovlydige amerikanere hentes af FBI for at have deltaget i en fredelig demonstration. Det sker over hele USA, men blot nogle få Republikanere protesterer: Josh Hawley, Tim Cotton, Jim Jordan, Devin Nunes.

Mitch McConnell og Kevin McCarthy er tavse. For ikke at snakke om Liz Cheney. Hun er glad til og siger det højt.

Tucker hægter sig på opinionsmåleren Frank Luntz, som også har besøgt Norge. Luntz helgarderer. Han rådgiver Republikanerne om hvad de bør satse på frem til valget. Han siger at Republikanske vælgere er for at give statsborgerskab til alle Dreamere, børnene til ulovlige migranter som Obama gav midlertidig ophold. Men det stemmer ikke. Luntz manipulerer.

Det samme med våbenkontrol. Luntz siger Republikanske vælgere ikke vil have at det skal flyde med våben i gaderne. Men det vil ingen. Dette er samme type argumentation som Demokraterne bruger: ”weapons of war.”

Luntz har de store giganter som kunder og de vil have, han skal lokke Republikanerne ind på samme spor som Demokraterne.

Dermed vil forbindelsen til græsrødderne afbrydes. Trump viste hvad de egentlig mener i 2016 og the establishment har vist at de er fast bestemt på at det aldrig skal ske igen.

Selv om det betyder afskaffelsen af demokratiet.

ANNONSE