Kopierede/fra hoften

I disse dage er det fem år siden, at Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein dræbte filminstruktøren Finn Nørgaard og den jødiske vagt Dan Uzan.

Dobbeltmorderen Omar El-Hussein får uvurderlig hjælp til sin terrorhandling. En af de fire kriminelle migranter, der hjælper Omar El-Hussein, er den 30-årige Bhostan Khan Hossein.

Han er fuldgyldigt medlem af indvandrerbanden Brothas, og han er tidligere straffet for overtrædelse af våbenloven tilbage i 2013.

Bhostan Hossein bliver dømt sammen med 12 andre indvandrere for at stå bag et våbenlager på Gladsaxe Kirkegård på Københavns Vestegn, hvor blandt andet oversavede jagtgeværer og ammunition er gravet ned.

Omar El-Hussein udfører terrorangrebet ved Krudttønden, hvor han dræber den 55-årige Finn Nørgaard. El-Hussein kaprer en bil og tager senere en taxa til indvandrerghettoen Mjølnerparken, hvor fremmede hjælper ham.

Bhostan Hossein mødes med Omar El-Hussein i Mjølnerparken. Her tager Bhostan Hussein imod en sort sæk med den fuldautomatiske militærriffel, Omar El-Hussein brugte til at likvidere Finn Nørgaard.

“Fra det øjeblik, så kunne jeg godt lægge to og to sammen. Jeg havde set i nyhederne, hvad der var sket, og så giver han mig det der,” fortæller Bhostan Hossein.

“Hvorfor ringede du ikke til politiet,” spørger anklageren i retten.

“Jeg er bandemedlem, det er normalt for mig … Folk dør. Folk bliver skudt. Det er sket før. Skal jeg græde eller hvad,” forklarer Bhostan Hossein i retten.

Den bandekriminelle Bhostan Hossein gemmer M95-riflen i et grønt område ved Mjølnerparken. Det er uvist om, Omar El-Hussein er til stede, da riflen bortskaffes.

Senere går Bhostan Hossein på både netcafe og restaurant med Omar El-Hussein. Selvom Hossein ved, at Omar El-Hussein står bag et dødeligt terrorangreb.

Få timer senere dræber Omar El-Hussein sikkerhedsvagten Dan Uzan på klos hold. Et mord som Bhostan Hossein kunne have forhindret, hvis han havde kontaktet politiet eller undladt at hjælpe Omar El-Hussein.

ANNONSE

Under terrorsagen i Københavns Byret forklarer Bhostan Hossein, at han gerne ser, at den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks mister livet:

“Der er tale om en provokation, og tegneren fortjener at dø,” erklærer Bhostan Hossein. Dødstruslerne får ingen konsekvenser for ham.

Bhostan Khan Hossein får tre års fængsel for at have hjulpet Omar El-Hussein med at skaffe mordvåbnet af vejen.

*

Mere om Omar El-Husseins hjælpere her

Terroristen Omar El-Hussein, der angreb Lars Vilks Komiteen og synagogen for fem år siden.Se også
Mere om SAS-videoen: Ikke en ‘historie om innovation’, men eksplicit underkendelse af dansk egenart
ANNONSE

Mest læst