Nyt

Medejeren af ​​det ukrainske energiselskab Burisma, Mykola Zlochevsky, fortalte en FBI-kilde, at han betalte Joe og Hunter Biden $5 millioner hver i et forsøg på at undgå en korruptionssag, hævder de republikanske kongresmedlemmer Anna Paulina Luna og Marjorie Taylor Greene efter at have læst dokumentet. som House Oversight Committee for nylig fratog FBI.

Joe Biden selv, der ifølge anklagerne modtog bestikkelsen i sin tid som Obamas vicepræsident, afviste under et pressemøde torsdag anklagerne som “sludder” på spørgsmål fra New York Post, som dengang afslørede indholdet af Hunter. Bidens bærbare computer.

Biden tauntingly retorted, “Where’s the money?” “It’s a bunch of malarkey,” Biden told a Post reporter when asked about the bribery claim

De to kongreskvinder står dog fast. Joe Biden er skyldig i at have modtaget bestikkelse, siger Luna.

“There [were] two separate transactions, one that went to Joe Biden for $5 million, one that went to Hunter Biden for $5 million,” Luna told Fox News correspondent Chad Pergram. “There’s no doubt in my mind that Joe Biden is guilty of bribery.”

Bestikkelsen blev givet for at få den ukrainske anklager Viktor Shokin fyret, hævder Taylor Greene.

“It was all a brib[e] to get [former Ukrainian prosecutor general Viktor] Shokin fired,” Greene said of the allegations against the Bidens. Shokin was fired in March 2016 and Joe Biden has publicly boasted that he leveraged $1 billion in US aid to get him thrown out of office.

En anonym tredje republikaner går i detaljer om, hvordan Hunter Biden blev involveret i Burisma-bestyrelsen, som betalte ham et honorar på op til en million dollars om året:

Greene, whose account was confirmed by a third Republican member of Congress who read the document Thursday, said the file also described how in 2015 and 2016, Burisma “was looking to buy a US-based oil and gas company, and this came from being advised by [first son] Hunter Biden and his partners.”

“Around the time of this meeting was when Joe Biden as vice president had said that the prosecutor Shokin was corrupt. They hired Hunter on the board to make the problems go away,” she said. “Hunter advised that they could raise more money if they bought a US company.”

Joe Biden har stædigt hævdet, at han ikke har kendskab til sin søn Hunters forretning, men mødtes ved et Burisma-topmøde i Washington i 2015:

Then-VP Joe Biden met with a Burisma executive at a DC dinner in April 2015 — with the meal forming the basis of The Post’s explosive first report on Hunter’s abandoned laptop.

Hunter har også skrevet, at han delte indtjening med sin far:

Hunter wrote in emails retrieved from his former laptop that he had to share up to “half” of his income with his father, though Joe Biden has denied ever discussing business interests with his relatives.

James Comer, som er formand for Husets tilsynsudvalg, siger, at der ikke er nogen tvivl om, at Joe Biden løj:

House Oversight Committee Chairman James Comer (R-Ky.) said, “President Biden has lied repeatedly about his family’s business dealings. The allegations contained within the Biden bribery record track closely with [our] investigation into the Biden family’s influence peddling schemes.”

Til Bidens spørgsmål om, hvor de penge, han skulle have modtaget, er blevet af, kommer et direkte svar fra en republikaner fra Florida. Pengene er skjult i snesevis af virksomhedsformer, hævder Byron Donalds:

ANNONSE

Rep. Byron Donalds (R-Fla.), who also read the document Thursday, tweeted, “Joe, the money is hidden in the DOZENS of LLCs you & your family created to HIDE THE MONEY. You can run, but you can’t hide from House Republicans.”

Kontrolkomitéen har forgæves anmodet om adgang til Joe Bidens bankkonto, og oprindelsen er uklar for indtægter på 13 millioner dollars:

The Oversight Committee has not yet acquired President Biden’s bank records and although Biden often boasts of releasing his personal tax returns, he has not revealed in detail the sources of more than $13 million in income that was routed through an “S corporation” in 2017 and 2018.

 

 

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige