Doc-TV

Sinnesro. Ro inne i oss. Ro i sjelen vår. Det er hvilen som Jesus lover oss – hvilen som lar oss møte alt som livet og verden sender vår vei, uten å miste fotfestet. Uten å miste orienteringen. Uten å miste vår tro og vårt håp. Og den hvilen er veldig verdifull. Ja, noen dager er det nettopp den indre hvilen i sjelen, den sinnsroen som får oss til å overleve. Å tåle litt mer. Tross alt.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

9. søndag i treenighetstiden

«Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile. Ta mitt åk på dere og lær av meg, for jeg er mild og ydmyk av hjertet, så skal dere finne hvile for deres sjel. For mitt åk er godt og min byrde lett.»

Matt 11:28-30


YouTube

Rumble

 

 

Kjøp bøker fra Document Forlag!

ANNONSE

Læs også

Læs også