Dag: 7. juli 2023

Postkort, utgiver og samling ikke oppgitt. Zaniomanskaja-synagogen i Grodno, Bjelarus, ble bygget av trematerialer en gang rundt 1750. Den ble skadet av brann i 1899, men gjenoppbygget, med to små hjørnebygninger. Den ble totalt ødelagt under den nazistiske okkupasjonen. Synagoger bygget av trematerialer var svært utbredt i det polsk-litauiske samveldet, som besto fra 1569 til […]

Les Mer...

“I Frankrig gør magtapparatet, medierne og ‘intellektuelle’ alt for ikke at se, hvad der sker i landet,” siger forfatteren Laurent Obertone: “Staten forsvarer ikke længere landet, men kun sine egne interesser. Den er lammet af sit eget selvbillede, af det internationale samfund, af den globale fremskridtsideologi. Så staten vil ikke gennemføre drastiske foranstaltninger, den vil nøjes med storslåede erklæringer.”

Les Mer...

I første halvår af dette år er der blevet registreret 91 sprængninger i Sverige. Dette er flere end hele sidste år, viser officielle tal fra politiet. Fra januar til juni 2023 var der flere detonationer (91) end hele 2022 (90). I gennemsnit betyder dette en eksplosion i Sverige cirka hver anden dag.

Les Mer...