Kopierede/fra hoften

De amerikanske mainsteam-medier er så småt begyndt at omtale Biden-familiens korrupte forretninger med diverse fremmede magter, bl.a. Rusland, Ukraine og Kinas Kommunistiske Parti. Det er ikke småpenge, som Joes søn, Hunter Biden, har kunnet stikke i lommen. Vi taler om betydelige summer, og som det fremgår af hans computer, er en del af pengene gået til “the big guy”, der må være USA’s siddende præsident.
Ingen ville betale et narkovrag som Hunter en masse penge, fordi han var smuk og charmerende, men fordi de regnede med en modydelse, nemlig at han ville skaffe dem adgang til tidligere vicepræsident og nuværende præsident Joe Biden, som de med rette forventede ville gøre noget for dem.
Som flere republikanske senatorer understreger, er der al mulig grund til at tro, at Biden-klanens udenlandske sammensvorne har noget på præsidenten. De ligger givetvis inde med beviser på Bidens korruption og landsforræderi. Det samme gør formentlig flere andre efterretningstjenester.
Vi er nødt til at se det i øjnene: USA ledes af en anløben person, der har solgt sit land. Det er han naturligvis ikke ene om, hvis man ser på FN’s talrige slyngelstater.
Men Biden er ikke præsident i Congo eller Venezuela. Han er den frie verdens leder, og det burde bekymre os.
Desværre skriver de danske medier aldrig om det. Det burde også bekymre os.
ANNONSE