Nyt

Ifølge rygter skulle Tucker have været i gang med at skabe mandagens show, som skulle handle om Dominions retssag mod Fox News. Producenterne var ved at forberede gæsterne, da ledelsen satte foden ned. Tucker tog konsekvensen og gik.

 

Det forlig, Fox-ledelsen indgik, havde store omkostninger. Dominion fik lov til at udbrede kendskabet til journalisternes uærlighed, at de sagde noget internt om gæster, de havde i studiet, som ikke stemte overens med det, de sagde offentligt. Venstreorienterede medier “afslørede”, at Tucker, Hannity og Ingraham internt latterliggjorde folk som Sidney Powell og Rudy Giuliani, mens de udadtil fortsatte med at promovere, at valget var et bedrageri. Dette underminerede integriteten til ​​de tre stjerneprogramledere.

Venstreorienterede medier undlod at rapportere, at de havde denne fremstilling fra sagsøgeren, Dominion, som har et tvivlsomt ry.

Ved at indgå et forlig lod Fox spørgsmålene om journalisternes integritet stå uafklarede. Det kunne se ud til, at der var noget i beskyldningerne om hykleri.

Eller som en norsk venstreorienterte journalist sagde: Fox tænkte mere over aktiekursen og satte gang i spekulationer, som journalisterne ikke selv troede på, ifølge intern kommunikation.

Tucker ville ikke have det på sig. Det lyder plausibelt, at han ønskede at tage et opgør med denne fremstilling. Primært Dominion, men spørgsmålet hænger også over Fox-ledelsen: Hvorfor indgik de et forlig på journalisternes bekostning?

ANNONSE

En anden, der tog sin hat og gik, da forliget blev kendt, var Dan Bongino.

Journalisters vigtigste aktivum er integritet. Den solgte Fox ud, og dermed blev den mest populære tv-vært i kabel-tv-historien tvunget til at forlade selskabet.

Prisfaldet på 5 procent kan kun være begyndelsen. Hvis Tucker kommer tilbage og fortæller sin side af historien, er der ingen tvivl om, hvem Fox-publikummet vil tro på.

6. januar

Tucker har muligvis flere  historier på lager. Han lovede en hel uge med videoindslag om 6. januar. Men der var nogle klip af Qanaon-manden Jacob Chansley og så kom der ikke mere. Chuck Schumer truede allerede efter første program Murdoch og sagde, at han var nødt til at stoppe Tucker. Hvis det er det, der skete, har Murdoch en lille chance. Så er han lige så korrupt som Schumer.

Det er ikke sikkert, at den gamle har ansvaret, han er 93 år. Det kunne være sønnerne Lachlan og James. De er kompromisløse Trump-modstandere.

Trump 

Tucker interviewede for nylig Trump i Mar-a-Lago. Ideen om, at Tucker skulle dække Trumps kampagne og give ham et boost, kan have gjort brødrene fjendtlige over for Tucker.

Fox har nærmest boykottet Trump i de sidste to år. Han er et ikke-navn.

Skulle Murdochs trumfe gennem en sådan linje, kan flere komme til at gå. Laura Ingraham og Hannity vil næppe overleve, hvis de skal følge en politik, hvor Trump er unævnelig. Så bliver det umuligt at dække valgkampen.

Men Fox-formand Paul Ryan er en af ​​Trumps mest svorne fjender. Det kan være, de begynder at gå i panik og se, at Trump stiger i meningsmålingerne. Han er allerede ved at tage modet fra Ron DeSantis.

ANNONSE