Kommentar

Vesten har fremhævet international regelbaseret orden som noget, de forsvarer. Anklageskriftet mod Putin skulle vise, at de tager denne indretning alvorligt. Herhjemme siger de “ingen er hævet over loven” og mener Trump. Men på hjemmebanen betyder ordene det stik modsatte: – Loven er os.

Det er især USA, der har gennemført det, man i amerikanske termer kalder “weaponization”, “våbenisering” af institutionerne og reglerne. Især lov og retfærdighed. Alle amerikanere kan se, at der ikke længere er lighed for loven. Det er en helt anden lov, der gælder for demokraterne end for Trump-tilhængere. For Trumps vedkommende er loven og politiet et våben mod ham og hans støtter.

Det er blevet så slemt, at det ikke er muligt at dække lovgivningen i et land som Rusland uden at skele til USA og tænke: Afstanden er blevet mindre. I nogle tilfælde er det værre i USA. NTB (norske ritzau) kan uden at blinke skrive, at nogle af Oathkeepers risikerer tyve års fængsel for at storme Capitol Hill den 6. januar.

ANNONSE

Medierne er gået sammen med demokraterne og eliten og brændt deres broer. Der er ingen vej tilbage. De må køre løbet til enden.

Trump skal stilles for retten, han skal ydmyges foran hele verden. Men ved at gøre det gør demokraterne noget irreversibelt: De ødelægger den amerikanske retsstat. Udtrykket “ingen er hævet over loven” betyder faktisk: -Trump er uden for loven.

Statsadvokaten for Manhattan county, Soros-betalte Alvin Bragg, reducerede en stor del af de alvorlige forbrydelser (felonies) til ikke så alvorlige – blot forseelser (misdemeanors). Folk med otte røverier og overfald på samvittigheden blev sluppet af krogen, lige indtil de myrdede nogen. Demokratiske politikere som Bragg har blod på hænderne.

Med Trump er det modsat: Hans lovovertrædelse er så triviel, at det er til grin overhovedet at omtale det som en forbrydelse. Obama og Hillary blev idømt en bøde på 325.000 USD for uretmæssig brug af kampagnebidrag. Hillary blev idømt en bøde på 1 million dollars for at betale Christopher Steele for at fremsætte en skidtspand om Trump. Hun blev ikke stillet for retten. Trump skal sættes i lænker for 130.000.

Medierne og eksperterne ødelægger al troværdighed ved at tage denne sag alvorligt. Alvorligt kriminelle går fri. Folk flygter fra New York. Men de vil destruere Trump!

De norske og danske medier og deres eksperter har gjort det nemt for sig selv: De er holdt op med at følge med og i stedet hengivet sig til en fantasi-fortælling. På denne måde kan de fortælle sig selv, hvilken version der passer bedst. Russiagate har aldrig sluppet deres tag i dem. De foretrækker at gøre alt til en fortælling om skumle russere, der bringer Trump i Det Hvide Hus. Hvis nogen siger det samme om Kina og Biden i 2020, vil de gå amok.

Kan du huske Russia collusion delusion vrangforestillingen? Feds fabrikerede den langvarige underholdning. Dens resultat? For at afsløre seniliteten hos specialadvokat Robert Mueller, som under ed erklærede, at han ikke var bekendt med organisationen Fusion GPS unfamiliar with the organization Fusion GPS. Derefter opstillede det demokratisk kontrollerede Hvide Hus Trump en rigsretssag ikke én, men to gange, først fordi han talte med Ukraines præsident i telefonen, derefter da nogle af hans tilhængere gav sig selv en improviseret rundvisning på Capitol den 6. januar 2021. Forskellige myndighederne var begejstrede over udsigten til at inspicere Trumps selvangivelser, kun for at opdage, da de endelig fik fingrene i seks års opgivelser – O tristhed! – at der ikke var noget inkriminerende der. nothing incriminating there.

Det er et nyt princip i pressen, at man kan sige, at fakta ikke betyder noget. Heller ikke historien. De omskriver historien efter behov. Alt er et stort NU, ligesom i Orwells 1984.

Irak

Denne uge var det tyve år siden invasionen af ​​Irak. Det blev muliggjort ved, at Bush II skabte myten om, at Saddam havde et kemisk-biologisk program, der var fuldt operationelt. Sådan forholdt det sig ikke. Saddam havde lagt programmet ned for flere år siden. Han ønskede ikke at blive angrebet.

Ingen blev stillet til ansvar. Da Seymour Hersh afslørede Abu Ghraib, var der oprør. Nogle af fodfolkene blev stillet for retten, men ikke dem, der gav ordrerne.

De samme medier, som dengang kritiserede amerikanske torturmetoder, roser i dag Den Dybe Stat, overvågning, kontrol og krig. Hvem ville have troet det var muligt?

Et behov for kontrol

Der er en sammenhæng mellem forfølgelsen af ​​Trump og udviklingen af ​​USA til en sikkerhedsstab, der har erklæret halvdelen af ​​befolkningen krig.

Norske og danske medier synes, det er fint. De ser ingen problemer.

Oath Keepers er blevet betragtet som meget vigtige i planlægningen og udførelsen af ​​angrebet. I den tredje retssag, hvor gruppemedlemmer har været i centrum, blev fire personer mandag fundet skyldige i en sammensværgelse for at få Kongressen til at gå i opløsning. De risikerer op til 20 års fængsel. (NTB 20. marts i forbindelse med seks Oath Keepers blev dømt)

Lov og retfærdighed gælder ikke for Oath Keepers.

Vi ved nu, at der var FBI-agenter og informanter i mængden uden for Capitol Hill, og at de opildnede til vold, hvor mængden ellers var fredelig. Det hele kan have været en stor planlagt operation for at kunne suspendere lov og orden og forfølge Trump-tilhængere, indtil de blev knust. Mange mennesker har fået deres liv knust.

At noget som dette overhovedet ville være muligt, virker utroligt. Men det er de samme myndigheder, som betalte kineserne for at udvikle covid19 og derefter udløste vaccinerne på verden – med magt.

Havde de respekt for menneskeliv? Eller så vi her noget helt nyt i de vestlige samfund? En stat, der ofrer sine borgere?

Uden lov og retfærdighed

I Forfatningens punkt 9 i Artikel 1. hedder det, at ingen må dømmes uden lov og dom. Det er det, de nu gør med Trump. Ligesom den Britiske Stat kunne knuse en mand, har demokraterne og deres medsammensvorne påtaget sig retten til at dømme levende og døde.

Uden lov og retfærdighed

Hele cyklussen af ​​forfølgelse af Trump peger på, at han bringes til galgen eller op mod en mur.

– Han forsøger at påtage sig offerrollen, sagde eksperten fra Bergen, Hjalmar Mjelde hånligt.

Afsnit 9 i artikel I i forfatningen siger, at “Ingen lovforslag eller efterfølgende lov skal vedtages.” Bill of attainer blev brugt og misbrugt af den engelske stat til at målrette mod bestemte personer eller grupper, som den ikke godkendte. Hvis en person blev “attained”, var hans borgerlige rettigheder fortabt. Han blev en paria. Hans ejendom kunne blive beslaglagt, og han kunne risikere fængsel eller henrettelse.

Den tidligere FN-ambassadør og national sikkerhedsrådgiver John Bolton siger til The Telegraph, at republikanerne skal af med Trump én gang for alle. The Telegraph er helt med.

“Trump har bogstaveligt talt ingen grænser for, hvad han er i stand til at gøre, og jeg tror, vi skal være meget bekymrede over det.

»Det republikanske parti er nødt til at rense sig selv for den skade, Trump har gjort på det.

“Det er virkelig vores ansvar. Det kommer ikke fra de liberale medier. Det kommer ikke fra demokraterne. Republikanerne er nødt til at gøre dette. Og det er det øjeblik, vi skal rejse os op til.”

Begrundelsen for, at lov og orden er afskaffet for en politiker, der formentlig vandt i 2020, og som demokraterne har gjort alt for at knuse. Gæt hvem amerikanerne sympatiserer med?

Der er en sammenhæng mellem behandlingen af ​​Trump og hans støtter herhjemme og politik i udlandet: Biden-regimet er ligeglad med lov og orden. Grænserne er åbne, fentanylen strømmer ind, sextrafikken blomstrer, også med børn, mens dragshows og porno i folkeskolen er en invasion af børns sind.

Vi anerkender ikke at vi udsender ulovlige vedtægter i dette land, men det er i bund og grund den dom, der er blevet afsagt mod Trump. Det var formålet med Robert Muellers mørke farceagtige undersøgelse, formålet med Trumps to rigsretssager og formålet med tegneseriedomstolen kendt som Kongressens udvalgte udvalg den 6. januar, hvor Liz Cheney (D-Georgetown) var formand. Hendes arbejde dér, sagde hun, var at sikre, at Donald Trump aldrig kom i nærheden af det ovale kontor igen.( never got near the Oval Office again.) Jeg tror, det kun var et rygte, at Cheney fik trykt særlige kopier af forfatningen med en tilføjelse til artikel II, der gav hende et veto over, hvem der fik lov til at være præsident i USA.

Nordmænd bør være bekymrede. Vi stod op for Biden-regimet og hjalp dem med at sprænge Nord Stream i luften. Det var en beslutning, Norge har tjent milliarder på. Rusland ved det. De følger med.

Nogen er ved at forberede en stor regning til gangsterne i USA, og vi bliver nødt til at hjælpe med at betale en del af den.


 

ANNONSE