Kommentar

Demokraterne har meget til fælles med 60´ernes rødradikale, som de nedstammer fra: Når udviklingen går dem imod, ændrer de reglerne. De har nu holdt på i fire år med at hetze mod Trump. Da det gik op for vælgerne at de havde bluffet om Rusland-affæren, vendte de den første rigsretssag ryggen. Den anden er så langt ude, at de opfatter den som politisk teater rettet mod Trumps vælgere.

Undertrykkelsen og forfølgelsen, som Demokraterne har sluppet løs, gælder ikke bare Trump og hans nærmeste. Den er rettet mod alle som stemte på ham. Demokraterne vil knække dem en gang for alle. De opnår selvsagt det modsatte.

Det var historikeren Victor Davis Hansen som påpegede at Demokraterne opfører sig som bolsjevikkerne: Når de føler at de taber, ændrer de reglerne.

Dette fremstilles af norske medier som seriøse drøftelser om konstitutionen. Af en eller anden grund giver eksperterne, som NTB citerer, altid Demokraterne ret, uanset hvor omvæltende deres forslag er.

Demokraterne giver pokker i hvad vælgerne i røde stater mener. De har en falange som er blevet svejset sammen gennem fire år. Der er et element af brød og cirkus i hetzen og forfølgelsen af Trump. Medierne er blevet som junkier. De kan ikke lade være, men må og skal malke Trump-maskinen til sidste dråbe.

ANNONSE

Almindelige borgere er dødtrætte. De er trætte af det som kaldes ”charade”, at politikken er blevet karneval. Når 39 procent mener valget var fikset, er det fordi alt, hvad medier og Demokrater tager fat i, bliver støj og hysteri. Nu har de haft tre uger med Biden og det er en fortsættelse af galskaben med andre midler: Eksekutivordrer på rad og række som skal ødelægge Trumps resultater. Biden og hans folk lever som om der ikke er nogen dag i morgen.

Man behøver ikke være nogen “legal scholar”, juridisk uddannet, for at forstå at det at stille en afgået præsident for retten er et brud på forfatningen.

Demokraterne åbner nogle døre, som kan blive vanskelige at lukke igen, men de bekymrer sig ikke, for de regner med at det kun er dem, som kommer til at gå gennem dem.

Konservative kommentatorer gentager til kedsommelighed at eksperimentet er farligt, for den kan i næste omgang komme til at ramme Demokraterne selv. De har ikke fattet pointet: Demokraterne spiller for at vinde. For altid. Der skal ikke komme andre og overtage. Magten er deres. Derfor er grænsen i syd åbnet og udvisningsordrer suspenderet. Selv kriminelle vil få lov til at blive.

Republikanerne taber så længe de ikke tør indse det. De er fortsat defensive og halevedhæng til Demokraterne. En politiker som Liz Cheney repræsenterer ikke det gamle GOP, Republikanere i Parlamentet, hun repræsenterer den Dybe Stat og Magten som aldrig giver sig. Politikere som Mitch McConnell, Kevin McCarthy og Lindsey Graham er afsløret som magtpolitikere, der driver dobbeltspil.

Tiden for dobbeltspillet er ovre. Demokraternes bedrag og korruption har sørget for det. Demokraternes spil har drevet Trump frem til det han er i dag: Et symbol på Amerika. Trump er tildelt en rolle af historien og det ser ud til at han er på toppen også efter sin fratræden.

Det er dette Demokraterne lugter og det gør dem panisk. Det bliver som om Trump skulle komme tilbage i 2024 og da vil hævne al den djævelskab, de har udsat ham for. De forsøger derfor at blokkere ham fra at stille op.

Trump kan læne sig tilbage og se Demokraterne ødelægge sig selv. Desværre tager de også Amerika med sig i faldet. Derfor ved ingen, hvad der kan ske.

 

 

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE