Kommentar

I weekenden var højesteretsdommer Brett Kavanaughs private bolig omringet af vrede demonstranter. Det Hvide Hus forsvarer retten til “fredelige protester”, men det var også det ord, de brugte, da George Floyd-pøblen brændte retsbygninger, politistationer og hele kvarterer ned. Biden signalerer, at de ikke ønsker at fordømme den vold, som de mener, er retfærdig.

Det er den ultimative “weaponization“, våbengørelse af lov og orden: Det begyndte med en lov for Thor og en anden for Loke. Nu lader Biden-regimet pøblen slippe løs på amerikanske institutioner: Højesteretsdommere, der ikke gør, som Biden og demokraterne ønsker, er frit vildt.

Presseordfører Jan Psaki kalder kristne abortmodstandere for SuperMaga. De forbinder højrefløjens værste adjektiv med kristne og kristendom. Så er det logisk, at aktivister afbrød gudstjenesterne i flere kirker ligesom i Skien for noget tid siden.

ANNONSE

Hvis medierne havde været mere interesserede i at følge med i, hvad der skete i USA, ville de have forstået, at det var en mere betydningsfuld begivenhed end det aparte, de præsenterede den som. En præst gik i spidsen for vanhelligelsen af ​​det hellige rum. Så er vi kommet langt ud.

Men i USA er det nået langt. Der er volden instrumentaliseret af Det Demokratiske Parti. Hvad der så ud til at være spontant, da George Floyd døde den 25. maj 2020, ser vi nu, er en hardcore pøbel finansieret af folk som George Soros og støttet af ikke kun Kamala Harris. Når Biden siger, at Antifa er en idé, ikke en organisation, står han og blinker indforstået til Antifa. De har hans støtte.

Biden, som altid har brugt begrebet ”dogwhistle” om Trumps politik, at han signalerer til den yderste højrefløj, at han er der for dem, bruger selv præcis samme taktik og det er efter 23 mennesker blev dræbt og materiel skade for 20 milliarder kroner.

Denne gang er det endnu mere alvorligt end hærgen i sommeren 2020- Nu slipper de pøblen løs mod landets mest respekterede institution: Højesteret.

Norske medier har fuldstændig overset, at lækagen af ​​Samuel Alitos dokument om Roe vs. Wade var fremragende. Ingen lækker fra arbejdet i Højesteret. At gøre det er at sabotere selve den juridiske proces.

Men demokraterne har længe været på denne kurs. De ønsker at udvide antallet af dommere. Nu har de fået valgt en ultraradikal dommer, men de vil have mere.

Demokraterne har fremsat et forslag til en ny abortlov i Kongressen, der vil give ret til abort til alle typer køn, ikke kun kvinder. Dette er en logisk fortsættelse af forestillingen om, at mænd har menstruation og kan få børn. Så skal de også have ret til abort.

Den norske offentlighed får ikke noget at vide om denne radikalisering, fordi den vil rejse spørgsmål om den dagsorden, de norske myndigheder følger: Norge er blandt de fremmeste også på LGBTQ+. Det kunne være svært at beholde opbakningen, eller rettere: befolkningens passive accept, hvis dette blev kendt.

Kvinden, der organiserede protesten uden for Kavanaughs hjem, var hans nabo. Hun er lærer. Hun hyldes i Washington Post.

ANNONSE