Doc-TV

Et nytt år står for døren. Så hva vil 2023 bringe? Tør vi selv se frem til det – de siste årene har vi sett så mye sykdom, krig og prøvelser ramme oss at mange av oss nok føler at alt kan skje nå.

Og selvfølgelig står det og veier nå. Vi står og balanserer på en vippe som kan vrikke i begge retninger. Men det er håp. Vi er nemlig ikke maktesløse offerdyr. Nei, vi har makt til å bestemme hvordan fremtiden vår skal bli, om årene som kommer vil bære rikelig med frukt eller om treet må hugges ned.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

Nyttårsaften

Så fortalte han denne lignelsen: «En mann hadde et fikentre som var plantet i vingården hans. Han kom for å se etter frukt på det, men fant ingen. Da sa han til gartneren: ‘Nå er det tredje året jeg kommer og leter etter frukt på dette fikentreet uten å finne noe. Hugg det ned! Hvorfor skal det stå der og suge ut jorden?’ Men gartneren svarte: ‘Herre, la det stå dette året også, så skal jeg grave omkring det og gjødsle det. Kanskje det da vil bære neste gang. Hvis ikke får du hugge det ned.’»

Luk 13:6-9

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

ANNONSE

Læs også

Læs også