Doc-TV

Soldater som er i felt holder takten, for å holde momentum oppe. Det gjelder også oss. Vi kan velge å la oss overvelde av begivenhetene eller omdanne dem til energi. En av de viktigste er rollen som vitne.

Det snakkes om tidsvitner. Vår tid begynner også å bli så brutal at vi kan snakke om tidsvitner. Vi trenger å bære frem vitnemål om det som vederfares de uskyldige. Vi må ikke la oss gripe av avmakt og overgivelse!

Slik var det også med de første kristne. De måtte step up to the plate som amerikanerne sier. Følge opp. Man kan enten velge å la seg slå overende eller stå imot. For de første biskopene var det ett krav som gikk foran alle andre: De måtte være villig til å dø. Det må også de som påtar seg oppdraget i land som Irak. Det er forbundet med den største fare.

ANNONSE

Denne fare er allerede her og den blir bare sterkere. Når vi bærer vitne om det som skjer med kristne i den muslimske verden, forsvarer vi samtidig oss selv og vår fremtid. Denne logikken er enkelt og selvinnlysende.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid