Doc-TV

Det finnes en symmetri i våre liv som vi ikke vil vedkjenne oss. Hvis vi først inviterer verden inn i stua må vi ta den inn over oss. Mona Heydari ble giftet bort som 12-åring og ble mor som 14-åring. Hun rømte fra mannen, hennes fetter, men faren og fetteren fikk lurt henne tilbake. Denne tilliten har kostet mange livet. Fetteren paraderte gjennom byen med hennes hode.

Dette er en bestialitet vi kjenner fra IS, men vi har puttet den i en boks. Vi ønsker ikke å ta den inn over oss.

Nå er den kommet til våre land. Men heller ikke her ønsker vi å ta det inn over oss. Derimot ønsker vi å følge opp rasismen, for kampen mot rasismen kompenserer på en måte for alt vi ikke orker ved den importerte kulturen.

Denne kampen er en annen form for underkastelse og det er all grunn til å frykte for resultatet.

Norge ble kåret til verdens mest demokratiske land av Economist Intelligence Unit. Er antirasisme og anti-hvithet noe av det vi får poeng for? Jeg har en mistanke om det.

Vi er stolte av at vi er mot oss selv og tror at andre også beundrer oss. Men det gjør de ikke. Elevrådsformannen med hvit hijab smiler bredt. Det har hun grunn til, for Norge faller ned i muslimenes fang som en overmoden frukt. I det minste Oslo.

ANNONSE

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

 

 

 

ANNONSE