Doc-TV

De siste årene har vært en tid med splittelse og polarisering – venner og familiemedlemmer har blitt satt opp mot hverandre i mange store saker. Det er ikke første gang i menneskehetens historie at dette har skjedd – men det trenger ikke være slik.

La derfor Adventstiden være en tid for å senke farten, legge konfliktene og prestisje til side, og prøve å reparere forholdene som har falt fra hverandre disse årene. La oss være hverandres medmennesker i stedet for motmennesker.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

3. søndag i adventstiden

Ingen må narre seg selv! Hvis noen av dere regner seg som vis i denne verden, la ham da bli en dåre, så han kan bli virkelig vis. For denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne. For det står skrevet:

Han fanger de vise i deres list,
og et annet sted:
Herren kjenner de vises tanker,
han vet at de er tomme.

Derfor må ingen skryte av å være tilhenger av mennesker. For alt hører dere til, enten det er Paulus, Apollos eller Kefas, enten det er verden, livet eller døden, det som er nå, eller det som skal komme. Alt hører dere til, men dere hører Kristus til, og Kristus hører Gud til.

1 Kor 3:18-23

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

ANNONSE

Læs også

Læs også