Kopierede/fra hoften

Ifølge Fox News overvejer Elon Musk at fortælle offentligheden, hvad der førte til Twitters beslutning om at begrave historier, som venstrefløjen ikke ville have frem. Det gælder bl.a. sagen om Hunter Bidens computer, hvis indhold dokumenterede Biden-klanens korruption og udsalg af amerikanske interesser til fremmede diktaturstater.
Skandalen kom frem i New York Post få uger før præsidentvalget i 2020, men Twitter og andre Big Tech-selskaber samt næsten hele den øvrige presse valgte at fortie den, fordi den kunne skade Joe Bidens valgchancer.
I dag må selv mainstream-medierne indrømme, at New York Posts historie var sand. Det er meget belejligt sket umiddelbart efter, at det lykkedes demokraterne at afvende et katastrofalt nederlag ved midtvejsvalget.
Hvis Musk gør alvor af at lægge dokumenterne på bordet, vil det kunne fremkalde rystelser i hele det politiske system. Måske får vi så at vide, om Twitter selv fandt på at censurere Biden-historien, eller om det skete efter opfordring eller ordre fra aktører i Den Dybe Stat – det vil sige de egentlige magthavere, som aldrig er på valg.
Mark Zuckerberg har allerede indrømmet, at Facebook kvalte skandalen efter opfordring af FBI, der fortalte ham, at der var tale om “russisk desinformation”.
Har FBI sagt det samme til Twitter og de øvrige Big Tech-selskaber og medierne? Og hvem styrer FBI og bruger det føderale politi som en slags amerikansk Stasi mod politiske modstandere?
Uanset hvad Musk beslutter sig til, har det republikanske flertal i Repræsentanternes Hus meddelt, at det vil arrangere høringer, når det formelt overtager lederskabet i januar.
ANNONSE