Dag: 21. november 2022

Poul Madsen skriver på Facebook om Nye Borgerliges valgaften, der udartede uheldigt: “Drama i Nye Borgerlige: Mette Thiesens kæreste (Mads Tofte, red.) har flere gange chikaneret og været truende overfor en af partiets medarbejdere, kæresten er nu politianmeldt for vold.

Les Mer...

Peder Andersen Balke (1804-1887), Olje på papir, oppklebet på plate, 150 x 162 cm, privateie. Dette bildet er ett av i alt åtte dekorative paneler Peder Balke malte for Presterød gård ved Tønsberg rundt 1860. Det går under hammeren hos Grev Wedels Plass Auksjoner i Oslo den 29. november i år. Prisantydningen er NOK 3 […]

Les Mer...

”En fremtrædende debattør som Lars Hedegaard har efter midtvejsvalget … sået tvivl om dette valgs gyldighed med tågede spekulationer om snyd. Det er uansvarligt, og det burde påhvile enhver at afholde sig fra den slags”, skriver Berlingskes chefredaktør Tom Jensen i en leder.

Les Mer...

Hvis vi ikke klarer lovlig migration, vil Europa ikke være i stand til at løse sit demografiske problem, siger EU-kommissær for demokrati og demografi Dubravka Šuica og peger samtidig på Afrika som kontinentet med den yngste befolkning.

Les Mer...

Indtil videre er katastrofefonden kun en hensigtserklæring, som i løbet af det kommende år skal omdannes til en konkret plan og organisation. Det skal vist være en ’ koalition af de villige’, men ingen har meldt sig endnu, og der bliver bestemt ikke kø for at bidrage til kassen.

Les Mer...