Nyt

Flere partiledere og andre prominente politikere mener, at utraditionelle seksuelle udfoldelser er svaret på tidens udfordringer og optræder derfor i lyserødt tøj ved de barnumseoptog, der går under navnet Pride. Desuden mener de, at der er et stort vælgerpotentiale blandt homoseksuelle og transkønnede, som de tror går fint i spænd med Sikandar Siddique-segmentet, til hvis gunst de også bejler.
Lederen af Stram Kurs, Rasmus Paludan, er gået en helt anden vej, idet har er blevet ærkebiskop i det nyoprettede kirkesamfund, Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke. I samme anledning er han begyndt at studere teologi på Københavns Universitet. Det er dog ikke hans mening at blive præst, for, som han forklarer til Ekstra Bladet, ville det være at snobbe nedad, når man allerede er ærkebiskop.
Det nye kirkesamfunds grundlæggelse skyldes ifølge Paludan, at Folkekirken ikke lærer folk det rigtige, og han sammenligner sin nye retning med Jesu opgør med jødedommen. Han har dog ingen planer om at dø på korset og vil ikke direkte sammenligne sig med Kristus. For, som han siger: Jesus lærte os ydmyghed, og det vil Paludan prøve at efterleve.
Hvis Maurerdræberens Kirke slår an, vil andre partiledere måske begynde at optræde ydmygt og iføre sig almindeligt tøj.
ANNONSE