Nyt

Senioranklageren krævede en ubetinget fængselsstraf, men Rasmus Paludan fik blot 14 dage betinget, der i øvrigt blev anket på stedet. Uanset udfaldet i landsretten vil taberen blive anmelderen Bwalya Juliet Sørensen, og hendes kamp imod omstændigheder hun ikke forstår. Hun er de facto en omvandrende reklamesøjle for Stram Kurs.

Bwalya Juliet Sørensen, der anmeldte Rasmus Paludan for racisme, 2016)

“Hun demonstrerer ofte mod For frihed, men har tilsyneladende en sort/hvid-tilgang, der blokerer for de finere nuancer. Såsom at Pernille Vermund, ikke er identisk med Pernille Aalund, ikke er medlem af Danskernes Parti, og i øvrigt aldrig har holdt tale for dem hun demonstrerer imod. Ellers var det tæt på.” (undertegnede om Bwalya Juliet Sørensen i tidligere post)

Racismeparagraffen er i praksis intet andet end politisk censur, og burde fjernes så politiske modstandere kan strides med ord. Jeg har ikke den store tiltro til den venstreradikale eksil-afrikanske intelligentsia, men det er helt sikkert muligt at finde en bedre begavet frontfigur. Det kan næsten ikke blive værre.

Fra EB.dk – Partileder dømt.

“Partilederen, der selv er advokat, har tidligere afvist, at han skulle have overtrådt loven. Rasmus Paludan er dømt for en udtalelse i en YouTube-video, hvor han blandt andet taler om ‘negere i Sydafrika’ og personer med lav intelligens. …

En del af anklagen mod Rasmus Paludan lød også på, at den omtalte YouTube-video skulle være propaganda. Det har den den nu dømte partileder dog blankt afvist.

– Nej. Det var egentlig for at blive kendt. Vi var afhængige af, at jeg blev en offentlig kendt person, har svaret tidligere lydt fra partilederen.

Paludan mener, at formålet med videoen alene var at sige, at de sydafrikanere, som stemmer på partiet ANC, er ubegavede, fordi partiet trods mange år ved magten ikke har skabt gode forhold i landet.”

ANNONSE