Dag: 26. juni 2022

Erik Werenskiold (1855–1938) Tusj på papir, 14,1 x 16,6 cm, Nasjonalmuséet, Oslo. Snorres kongesagaer, og ikke minst illustrasjonene i utgaven fra 1899 har blitt en nasjonalskatt her i Norge. Nå kan det jo hevdes at Snorre ikke alltid var like kritisk til de kildene han benyttet, men like fullt er det en del av vår […]

Les Mer...

Folketingsgruppen er nu nede på seks, og et af medlemmerne er Kristian Thulesen Dahl. Hvor længe mon han bliver i en forsamling, der rummer hans banemænd – Pia Kjærsgaard og Morten Messerschmidt?

Les Mer...

Det er jo typisk for den statsautoriserede danske fejhed og dobbeltmoral, at vi aldrig tør tage den frontale konfrontation med vores etiske og politiske modstandere. Vi finder i stedet et offer, der er magtesløst, og som ikke kan skade os. En heks, der må bære skylden og tage det ansvar, der ikke er hendes.

Les Mer...

Forleden meldte forperson for Copenhagen Pride Lars Henriksen sig ind i Frie Grønne, og proklamerede at han var at finde på stemmesedlen til det kommende folketingsvalg. “Vanviddet og fremmedhadet må simpelthen have en ende.”, skrev han for et par måneder siden på Facebook, og så sent som i sidste beklagede han at LGBT’ere måtte google feriedestinationer for at finde ud af, hvor de kunne være uden at risikere ‘at blive slået ihjel’.

Les Mer...