Kommentar

Alle, der hørte viceudenrigsminister Victoria Nuland under ed bekræfte, at der var USA-finansierede biolaboratorier i Ukraine, ventede på noget mere. Det kom aldrig, men nu kan Daily Mail fortælle, at Hunter Biden og hans firma var med til at skaffe finansiering til biolaboratorier i Ukraine, bl.a. og i Odessa.

Daily Mail har hentet dokumenterne fra Hunters egen bærbare computer, som selv New York Times for nylig bekræftede at være ægte.

Daily Mail offentliggør historien, efter at det russiske forsvarsministerium første gang anklagede præsidentens søn for at være involveret i biolaboratoriernes historie. Rusland ønsker åbenbart at bruge det til sin fordel.

Men historien er ikke ubegrundet, kan Daily Mail fortælle, og den bliver mere og mere chokerende, efterhånden som den udfolder sig. Daily Mail gemmer på de saftigste bidder til sidst: Der er en forbindelse til laboratoriet i Wuhan, flagermusen Shi Zhengli og Peter Daszak. Det var på laboratoriet i Wuhan covid-19 blev udklækket og lækket.

ANNONSE

Centralt i historien er det medicinske computerfirma Metabiota.

Men e-mails fra Hunters efterladte bærbare computer viser, at han var med til at sikre millioner af dollars i finansiering til Metabiota, en entreprenør fra forsvarsministeriet, der specialiserer sig i forskning i pandemi-fremkaldende sygdomme, der vil kunne bruges som biovåben.

EXCLUSIVE: Hunter Biden DID help secure millions in funding for US contractor in Ukraine specializing in deadly pathogen research, laptop emails reveal, raising more questions about the disgraced son of then vice president 

Metabiota omtales som en Pentagon-entreprenør, der forsker i patogener. Om det er defensivt eller offensivt er et åbent spørgsmål.

I korrespondancen optræder Devon Archer, en af ​​Hunters kammerater. Archer blev for nylig idømt mere end et års fængsel for at have bedraget en indianerstamme i USA for 60 millioner dollars. Dommeren sagde, at det var så groft et bedrageri, at det måtte føre til ubetinget fængsel, men Archer slipper af krogen. I dagens USA er der én lov for eliten og en anden for almindelige mennesker.

Metabiota samarbejdede med en anden Pentagon-entreprenør i Ukraine, Black & Veatech, og dette har ifølge Daily Mail tætte bånd til den amerikanske efterretningstjeneste.

Metabiota har arbejdet i Ukraine for Black & Veatch, en amerikansk leverandør til forsvaret med tætte bånd til militære efterretningstjenester, som byggede sikre laboratorier i Ukraine, der analyserede dræbersygdomme og biovåben.

Det er tydeligt, at Hunter Bidens rolle i gasselskabet Burisma gjorde ham attraktiv som facilitator til at rejse penge, bl.a. til biolaboratorierne.

At der også optræder en rådgiver for Burisma i korrespondancen viser, at der var tale om et influencer-netværk, hvor Bidens var dybt involveret.

Samtidig var far Joe en særlig udsending til Ukraine.

E-mails og forsvarskontraktdata gennemgået af DailyMail.com tyder på, at Hunter havde en fremtrædende rolle i at sikre, at Metabiota var i stand til at udføre sin patogenforskning blot et par hundrede miles fra grænsen til Rusland.

Danske medier har knap nok nævnt Bidens rolle i Burisma og Ukraine overhovedet. Demokraternes fortælling om, at det var Trump, der forsøgte at presse Zelinsky til at sige noget, der ikke var sandt, er blevet tilpasset.

Det var sandt.

Bidens og demokraterne har været dybt involveret i Ukraine siden Maidan-revolutionen i 2014.

Victoria Nuland har spillet en nøglerolle. Når hun bekræfter, at USA finansierer biolaboratorier, forstår folk inderst inde, at hun ikke opfinder det ud af den blå luft.

Flere vestlige politikere har siden anklaget russerne for at planlægge ”false flag”-operationer med kemiske våben, heriblandt Jens Stoltenberg.

Hunters investeringsselskab Rosemont Seneca opererede uden for USA, drevet af fars prestige og indflydelse, på jagt efter profitable projekter.

En af dem var Metabiota.

Hunter og hans kolleger i hans investeringsfirma Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) rejste rutinemæssigt millioner af dollars til teknologivirksomheder i håb om, at virksomhederne ville tage fat og tjene formuer.

Metabiota var et af disse firmaer. E-mails mellem Hunter og hans kolleger diskuterer begejstret, hvordan virksomhedens overvågning af medicinske data kan blive et vigtigt værktøj for regeringer og virksomheder, der ønsker at spotte udbrud af infektionssygdomme.

Præsidentens søn og hans kolleger investerede 500.000 $ i Metabiota gennem deres firma Rosemont Seneca Technology Partners.

De rejste flere millioner dollars i finansiering til virksomheden fra investeringsgiganter, herunder Goldman Sachs.

Hunter og hans kammerater, Eric Schwerin er en af dem, arbejdede også på at knytte Metabiota til regeringsmyndighederne i Ukraine. En af direktørerne for Metabiota sagde, at de gerne ville hjælpe Ukraine med at blive uafhængig af Rusland. En tidligere CIA-embedsmand synes, det lyder mærkeligt for en kommerciel virksomhed.

Den tidligere senior CIA-officer Sam Faddis, som har gennemgået e-mails på Hunters bærbare computer, fortalte DailyMail.com, at tilbuddet om at hjælpe med at hævde Ukraines uafhængighed var mærkeligt for en bioteknologisk leder.

‘Det rejser spørgsmålet, hvad er det egentlige formål med dette foretagende? Det er meget mærkeligt, sagde han.

I april 2014 skrev lederen af ​​Metabiota, Mary Guttieri, til Hunter om mulighederne i Ukraine. Fire dage senere svarer en af ​​Burismas chefer, Vadym Pozharskyi, at der burde være muligheder her. Burisma var ejet af oligarken Mikolay Zlochevsky.

Ukraine ser ud til at være et land, hvor mulighederne var mange og store for de rigtige mennesker.

Fire dage efter Guttieris e-mail fra april 2014 skrev Burisma-direktør Vadym Pozharskyi til Hunter og afslørede, at den daværende vicepræsidents søn havde lanceret et ‘videnskabsprojekt’, der involverede Burisma og Metabiota i Ukraine.

“Find venligst nogle indledende punkter, der skal diskuteres med henblik på at analysere potentialet i dette, som du kaldte “Science Ukraine”-projektet,” skrev Pozharskyi.

“Som jeg forstår, var Metabiota en underentreprise til hovedkontaktor for DoD B&V [Black & Veatch].

‘Hvilken slags partnerskab leder Metabiota efter i Ukraine? Fra potentiel ikke-statslig spiller i Kiev? At genopbygge båndene til de respektive ministerier i Ukraine og på baggrund af det genindført finansieringen fra B&V? Eller leder de efter partnerskab i styring af projekter i Ukraine, PR med statslige institutioner her, finansiering af projekterne?’

Hunter var ikke bare en playboy, der modtog $ 80.000 om måneden bare for at udlåne sit navn. Han og hans kammerater spillede en aktiv rolle og ikke kun i Ukraine. Secret Service sørgede for beskyttelse af Hunter på hans rejser til udlandet, men i hele to år har de ingen optegnelser om missionerne for Hunter. Logfilerne er tomme. Vi ved, at han brugte Air Force Two til at besøge den mexicanske oligark Slim.

Ex CIA Faddis ser mange advarselslamper.

Faddis fortalte DailyMail.com, at forsøget på at få Metabiota til at danne et partnerskab med Burisma var en forbløffende og bekymrende oplysning.

‘Hans far var vicepræsident i USA og ansvarlig for forholdet til Ukraine. Så hvorfor sad Hunter ikke kun i bestyrelsen for et mistænkt ukrainsk gasfirma, men også var knyttet til et firma, der arbejder med biovåbenforskning?’ sagde Faddis.

Pentagon hævder, at alt er i den skønneste orden, men det kan ikke bortforklare Hunter og far Joes tvivlsomme dobbeltroller.

Den samme Pozharsky havde tidligere arbejdet i regeringen og vidste godt, hvordan sådanne projekter blev sejlet sikkert i havn. Hvornår var han en af ​​lederne af Burisma.

Der var tale om store summer. Vi noterer os, at Black & Veatech fik til opgave at bygge et bio-laboratorium på sikkerhedsniveau tre i Odessa allerede i 2010. Hvorfor ventede Nuland til efter invasionen med at advare om, at russerne kunne få fingrene i farlige patogener, når hærstyrke opbygningen ved grænsen netop havde fundet sted i flere måneder?

Metabiota modtog 18 millioner dollars for 2014-2016, men kun 300.000 var øremærket til Ukraine.

Men Black & Veatech modtog hele 85 millioner dollars i 2012. Disse projekter har et spor, en strøm af dokumenter, der før eller siden vil komme en dag.

Pozharsky sagde i sin e-mail til Hunter, at han var stødt på sådanne biologiske forskningsprojekter før i sit tidligere job som ukrainsk embedsmand, og hævdede, at B&V arbejdede på ‘lignende eller de samme projekter’ som den foreslåede kontrakt for Metabiota.

Offentlige udgifter viser, at forsvarsministeriet tildelte en kontrakt på 18,4 millioner dollars til Metabiota mellem februar 2014 og november 2016, med 307.091 dollar øremærket til ‘ukrainske forskningsprojekter’.

US Defense Threat Reduction Agency (DTRA) bestilte også B&V til at bygge et biologisk sikkerhedsniveau 3-laboratorium i Odessa, Ukraine i 2010, som ‘leverede forbedret udstyr og træning til effektivt, sikkert og præcis at identificere særligt farlige patogener’ ifølge virksomhedens presse meddelelse.

Sådanne laboratorier bruges til at ”studere smitsomme stoffer eller toksiner, der kan overføres gennem luften og forårsage potentielt dødelige infektioner,” siger det amerikanske Department of Health and Human Services.

B&V blev tildelt en yderligere femårig kontrakt på $85 millioner i 2012.

Disse “drenge” trak i trådene, og deres korrespondance viser, at globaliseringen af ​​verden er blevet en stor malkeko for dem, der smutter genveje og ser chancen for at tjene penge, uanset grænser og uanset moral.

Eric Schewerin siger, at han ser muligheder for synergier mellem Metabiota og “Xiaoyings mands arbejde på CDC”. Synergier er insidersproget for “muligheder” Vi forstår, at de har en kinesisk influencer, som er gift med en ansat i Center for Disease Control.

En anden af ​​fyrene, Rob Walker, vil kontakte forsvarsministeriet for at få dem til at godkende Metabiota mod Morgan Stanley og Goldman Sachs.

Forsvarsministeriets kæmpe budget giver store muligheder for finansiering og ikke mindst kontakter.

Som “navne” er penge værd, er familie og slægtskab guld. Rosemont Seneca Technology Partners er et datterselskab af Rosemont Seneca. Hvem var med til at stifte det? John Kerrys stedsøn, Chris Heinz. Chris’ mor er arving til ketchupdynastiet Heinz.

RSTP var et datterselskab af Rosemont Capital, et investeringsselskab grundlagt af Hunter og tidligere udenrigsminister John Kerrys stedsøn Chris Heinz i 2009.

Når du vokser op som en Kerry eller Biden, lever du i en anden verden, højt hævet over almindelige mennesker og lov og orden. Der er andre regler for dem, ligesom for adelen før revolutionen.

Endelig prikken over i’et: Metabiota har tætte bånd til Institute of Virology i Wuhan og er officiel partner med EcoHealth Alliance. Det var disse, der udklækkede covid-19.

Denne sag ender med at blive en hvem-hvad-hvor over de største skandaler i moderne tid. Biden-familien er en stamgæst.

Metabiota har også tætte bånd til Wuhan Institute of Virology (WIV), der mistænkes for at være kilden til COVID-19-udbruddet.

WIV var et hotspot for kontroversiel ‘gevinst af funktion’-forskning, der kan skabe superstærke vira.

Kinesiske videnskabsmænd udførte udbytte af funktionsforskning om coronavirus på WIV og arbejdede sammen med en amerikansk-støttet organisation EcoHealth Alliance, der siden har trukket intens granskning af sin coronavirus-forskning siden COVID-19-pandemien.

Forskere fra Wuhan-instituttet, Metabiota og EcoHealth Alliance offentliggjorde i 2014 sammen en undersøgelse om infektionssygdomme fra flagermus i Kina, som bemærker, at test blev udført på WIV.

Shi Zhengli, WIV-direktøren for Center for Emerging Infectious Diseases, som blev døbt ‘flagermus-damen’ for sin centrale rolle i flagermus-coronavirusforskningen i laboratoriet, var en bidragyder til avisen.

Metabiota har været en officiel partner for EcoHealth Alliance siden 2014, ifølge deres hjemmeside.

Daily Mail har vovet at lette sløret. De seneste oplysninger kalder på mere, og der vil være nok. Denne er så stor, at den ikke kan sættes på låget.

 Katten er ude af sækken.

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE