Dag: 28. maj 2022

Rogier van der Weyden (c.1400–1464). Olje på eiketre, 213 x 43 cm, Gemäldegalerie, Berlin. De tre panelene viser fra venstre mot høyre den hellige familie med den nyfødte Jesus, en pietà der Maria holder den døde Jesus med Josef av Arimatea og apostelen Johannes i bakgrunnen, og helt til høyre en ikke-kanonisk fremstilling av den […]

Les Mer...

Dette er det siste av Johann Sebastian Bachs (1685-1750) samlet i Orgelbüchlein (Den lille orgelboken), skrevet mellom 1708 og 1717. Helmut Walcha (1907-1991) spiller.

Les Mer...

Rania Jamal er vred over at direktøren for Brabrand Boligforening, ikke betragter palæstinenske farver i bydelsporten som en apolitisk begivenhed, men hvis området skal relanceres som en moderne attraktiv bydel, så skal stenkaster/terrorisme-elementetet naturligvis nedtones.

Les Mer...

Der er noget perverst over, hvordan vi i Vesten reagerer på terror. Ofrene er næsten øjeblikkeligt glemt. Gerningsmændenes flok skal beskyttes for enhver pris. Efter hvert islamistisk terrorangreb skriver medierne om frygten for “gengældelse” og frygten for voksende islamofobi. På den måde er alt andet end islamisk tankegang udråbt til at være problemet.

Les Mer...

Ensomhet kan være en skummel del av livet, og allerede som barn lærer vi at vi kan miste de vi er glad i. Men én ting kan vi stole på: Vi vil aldri, aldri miste Gud. Inne i deg er Ånden – din guddommelige forbindelse til alt som Gud er og ønsker å formidle til […]

Les Mer...