Nyt

 

Rania Jamal er vred over at direktøren for Brabrand Boligforening, ikke betragter palæstinenske farver i bydelsporten som en apolitisk begivenhed, men hvis området skal relanceres som en moderne attraktiv bydel, så skal stenkaster/terrorisme-elementetet naturligvis nedtones. Den palæ-arabiske manifestation får ikke overraskende støtte fra afdelingsbestyrelsen, der repræsenteres af en Youssef Abdul Kader.

En historie fra Lokalavisen.dk, der illustrerer afstanden til almindelig dansksindet sund fornuft – Byport lyste blåt og gult – nu har direktør sagt stop og beskyldes for at mangle »nosser«.

“Den 28. februar i år lyste byporten, der byder beboere og gæster velkommen til Gellerup, op i gule og blå farver i sympati med Ukraine.

Initiativet, der blev en realitet efter et beboerønske, har givet Rania Jamal fra Gellerup en idé. Hun har bedt om, at porten en aften også skal lyse op i røde, sorte, hvide og grønne farver i sympati med Palæstina. …

‘Jeg mener selvfølgelig ikke, det er okay, at Rusland har invaderet Ukraine, men hvis man skulle sammenligne, hvorfor må Israel så tage et land og slå ihjel, mens Rusland ikke må? Krig er krig. Det er menneskeliv, det handler om,’ siger Rania Jamal til Lokalavisen Aarhus.”

ANNONSE