Nyt

‘Eleverne på Herlufsholm er de nye perkere’, skriver Weekendavisen, og fortæller hvordan den 13-årige herlovianer Anne var blevet spyttet på. Uanset hvordan avisen fortolker virkeligheden, så er scenariet ens over det ganske land. JyskeVestkysten har eksempelvis en historie fra Frelloskolen i Varde, hvor en pige på en af de ældste klassetrin er blevet udsat for ‘blufærdighedskrænkelse af tre mandlige elever på skolen’.

De tre sigtede i sagen nægter sig skyldig, det være sig ifølge en lokal kilde, henholdsvis en syrer, en kurder og en dansker. Fra JV.dk – Alvorlig sag om blufærdighedskrænkelse på skole: Tre mandlige elever anmeldt for at krænke pige (kræver login).

“I et skriftligt svar til avisen fortæller vicepolitiinspektør Jacob Ulvedal Andersen, Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Nordvest, at de 21. april modtog anmeldelse om, at en pige i en af de ældste klasser på Frelloskolen i Varde var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse af tre mandlige elever på skolen. …

– De tre mandlige elever har været anholdt og er løsladt efter endt afhøring, men sigtelsen er opretholdt. De nægter sig skyldige, står der videre.”

ANNONSE