Nyt

ntet parallelsamfund uden et parallelt retssystem. Thi kendes for ret: Cirkelspark i ansigtet på Brydes Allé. En historie fra EB.dk – Brødre fængslet for vold mod imam, der sigtes for voldtægt af lillesøster.

“To brødre på 28 og 29 år er i dag blevet varetægtsfængslet i Københavns dommervagt, sigtet for vold mod en 55-årig mand, der ifølge brødrene er imam, og som sigtes for at have udsat en lillesøster for et seksuelt overgreb.

… De to brødre nægtede sig skyldige i dommervagten. Den 28-årige afviste at udtale sig i retten, mens hans bror forklarede, at han ikke kender den ældre mand, men han er en kendt imam, som hans mor har gået i skole med.

Den 29-årige forklarede, at han var blevet ringet op af sin tvillingesøster, der fortalte, at imamen havde forulempet hans lillesøster seksuelt. Det var sket på moderens bopæl, hvor imamen under påskud af, at han ville fordrive onde ånder, havde fået pigen til at tage sit tøj af.”

ANNONSE