Nyt

Foto: Wikimedia Commons

Manden, som fredag kørte fem personer ned i Borlänge i Sverige, forsøgte at ramme personen, som anmeldte han for seksuelt misbrug af en teenagepige.

Fredag blev tre personer skadet, da en taxichauffør med vilje kørte fem personer ned i Borlänge i Sverige. Den 27 år gamle mand, som er somalisk statsborger, er nu sigtet for drabsforsøg og grov mishandling.

Mandens motiv var ukendt, men blev ikke klassificeret som terror. Anklageren kan nu fortælle at manden havde tilknytning til en af de berørte personer:

– Vi ved, at den tilbageholdte er bekendt med en af ​​sagsøgerne og at der er en form for konflikt mellem dem, der kan være oprindelsen af ​​dette, siger anklager Eva-Lena Jansson uden at uddybe sagen.

Aftonbladet kan imidlertid melde at den sigtede for nylig blev anmeldt for seksuelt at have udnyttet en teenagepige. Det er anmelderen i sagen, som fredag blev påkørt.

Manden nægter sig skyldig, men erkender hændelsesforløbet.

Tidligere dømt

Manden, som kom til Sverige i 2011, blev i 2014 dømt for voldsom modstand mod to politikvinder. Hændelsesforløbet udspillede sig på et socialkontor i Borlänge, hvor manden nægtede at forlade kontoret uden at få behandlet et krav om erstatning, skriver Nyheter i dag.

ANNONSE

To civile politikvinder forsøgte at føre manden bort, noget som endte i en fysisk kamp.

“Personen bliver oprørt, viser tydeligt, at han ikke har til hensigt at forlade stedet. Han bruser op og bliver åbenbart irriteret og hvæser, at vi lige så godt kan skyde ham. Han siger, at han også har en pistol i Afrika. Han siger, at vi er racister, at vi ikke viser ham respekt, og så videre og så videre “, skrev en af ​​politikvinderne i en rapport.

Den ene politikvinde spurgte manden, om han ikke respekterede kvindelige politibetjente, men det fik hun aldrig noget svar på. Manden hævdede senere at han ikke forstod at de to kvinder var politifolk.

ANNONSE