Doc-TV

Det er en av de store øyeblikk i 68’ernes historie at de ved hjelp av lekkasjer klarte å stanse krigen i Vietnam. Psykologen Daniel Ellsberg fikk tak i Pentagon-papirene som fortalte den usminkede sannheten om krigen, og den var en helt annen enn general Westmoreland sa offentlig.

Det snudde krigen. Sammen med Watergate symboliserte det frihetens seier over et lukket system. Pressefriheten var en umistelig del som gjorde sannheten mulig.

Men nå er rollene byttet om.

Jack Moxey fikk overlevert Hunter Bidens laptop. Han ble rådet til å legge ut deler av innholdet ellers ville han være en død mann. Men da han gjorde det ble alt innhold tatt ned i løpet av minutter. Dette var ikke Big Tech. Det var Den dype staten som viste sin makt.

Kun ett land klarte de ikke kontrollere: Sveits. Fildeleren i Sveits fikk stå urørt.

Samtidig begynte svarte Suburban’er dukke opp utenfor huset til Moxey. Han følte det ikke lenger var trygt å være i USA og flyktet til Sveits. Der sitter han med it-eksperter og gjenskaper Hunters laptop.

ANNONSE

Hunters laptop kommer til å symbolisere en hel ære. Det er Robert Muellers, Russiagates æra og det slutter med laptopen til sønnen av visepresidenten, nå innsatt som president, et kokain- og methvrak som gjør hva som helst for penger.

Det er historien om USAs sønderrivelse og nedgang.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Følg oss på Rumble. Følg oss på Odysee! Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Gi oss god rating, 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss på podcastplattformene!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE

Læs også

Læs også