Doc-TV

I historieskrivning er det alltid et spørsmål som må stilles: Hva kunne datidens mennesker vite og forstå? Det spørsmålet kommer fremtidens historikere til å stille.

I dag vil svaret avhenge av hvem du spør: De som tror på det offisielle narrativet og de som ikke gjør det. Den siste gruppen er uensartet, men har til felles en skepsis og mistenksomhet. De er i ulike grader av oppvåkning, for å bruke et uttrykk fra 6o-tallet. Eller Det nye Testamentet: Skjellene faller fra øynene.

Det offisielle narrativet sliter mer og mer, derfor blir politikken i USA stadig mer repressiv.

Vi som har fulgt Demokratene og Big Tech over tid ser denne radikaliseringen. Under valgåret 2020 viste Big Tech for første gang sin makt åpent da de utestengte all omtale av Hunter Bidens laptop. Det var et sannhetens øyeblikk og ingenting har vært det samme siden. Det samme gjelder de 54 etterretningssjefene som gikk god for at historien var plantet av russerne.

Vi som har fulgt opprullingen av Russiagate vet hvor mange mennesker den har involvert og over hvor lang tid den har pågått. En stor del av befolkningen vet ennå ikke at de ble holdt for narr.

ANNONSE

Nå gjentar noe av den samme maktdemonstrasjonen seg på pandemiens område. Det er et mye større lerret og involverer alle borgere. Biden-regimet ville tvinge alle til å vaksinere seg. Selv barn. Men hva er i vaksinen?

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

 

ANNONSE