Doc-TV

Intervju med EU-parlamentariker Christine Anderson.

Christine Anderson er tysk politiker (Alternative für Deutschland) og representant i Europa parlamentet. Anderson var tidlig ute med å kritisere europeiske myndigheter for å hemmeligholde vaksinekontrakter og håndteringen av Covid-19 pandemien.

Anderson har ytret støtte til Reignite Democracy Australia, Canadiske truckere og demonstranter hjemme i Tyskland. Samtidig forsøkes partiet hun representerer, Alternative für Deutschland, å overvåkes av tyske myndigheter.

 

Oppdatering fra Australia med Monica Smit

Monica Smit, grunnleggeren av Reignite Democracy Australia, gir oss siste nyheter fra sitt hjemland. Det har vært en massiv fredelig protest, men ingen fikk se det på grunn av ny teknologi som brukes av politiet.

Reignite Democracy Australia, som tidligere sendte ut en SOS fra Australia, har nå sendt ut en SOS på vegne av det kanadiske folket. Monica Smit og Rebecca Mistereggen diskuterer Canadas situasjon og hvordan den ligner på situasjonen i Australia, og veien videre både globalt og på kontinentet.

ANNONSE

 

Velg norsk tekst ved å klikke på CC ikonet i videospilleren:

ANNONSE