Doc-TV

Lørdag 19. februar ble Freedom Convoy Norway arrangert. I kveldens Dagsorden diskuterer Erling Marthinsen, Christian Skaug og Rebecca Mistereggen lørdagens hendelser, før vi går over til et intervju med EU-parlamentariker Christine Anderson.

Christine Anderson er tysk politiker (Alternative für Deutschland) og representant i Europa parlamentet. Anderson var tidlig ute med å kritisere europeiske myndigheter for å hemmeligholde vaksinekontrakter og håndteringen av Covid-19 pandemien.

Anderson har ytret støtte til Reignite Democracy Australia, Canadiske truckere og demonstranter hjemme i Tyskland. Samtidig forsøkes partiet hun representerer, Alternative für Deutschland, å overvåkes av tyske myndigheter.

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE