Doc-TV

«Vanlige folk» føres bak lyset av eliten. Samtidig som klimapolitikken er i ferd med å destruere både folk og nasjoners økonomi, blir det kjent at vaksineprodusenten Pfizer har en skandale i ermet. Som om det ikke var nok å hanskes med, fortsetter myndighetene rundt omkring i Europa å klassifisere drapsmenn med innvandrerbakgrunn som psykisk syke.

I kveldens Dagsorden diskuterer Erling Marthinsen, Christian Skaug og Rebecca Mistereggen Bjørn Lomborgs nye bok, Pfizer-skandalen og politiets raske beslutning om å klassifisere drapsmenn som psykisk syke.

Velkommen til Dagsorden.

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE