Nyt

Virkeligheden overgår nogle gange fantasien. En af de mere farverige århusianske venstreradikale er drukpunkeren ‘Magi’, som jeg er stødt på flere gange. Han var eksempelvis en del af moddemo’en mod Mosbjerg Folkefest 2019, og benyttede her lejligheden til at true mig på livet. Forleden demonstrerede han og vennerne imod ‘Danske Patrioter’ i Århus midtby, og her havde de til lejligheden medbragt et Dannebrog påskrevet ‘Fuck Danmark’.

Onsdag aften lagde den 28-årige araber Isaac Omaid Loqman en video på Tiktok. Det viser sig at ‘Magi’ har hængt ‘Fuck Danmark’-flaget op i hans lejlighed i Bispehaven, så det var synligt fra gaden. Isaac Omaid Loqman (Stig Tøftings svigersøn) frygter, at det vil give dårlig omtale til Bispehaven, og beslutter sig for at tage affære.

Der er intet magisk over anti-racisten, når han konfronteres af en aggressiv araber. Så er han 100 procent dhimmi. Inderst inde ved han nemlig godt, at de arabere han gøder jorden for, er langt mere voldelig end den højrefløj han foragter. Årets video!

ANNONSE

Isaac Omaid Loqman, familiefar: Allah. Du beder om at få tæsk. Sådan nogle fucking kakkelakker, der giver os et dårligt ry. Prøv lige at se – han bor som en junkie. Så står der ‘Fuck Danmark’. Nåh, nu bliver jeg nødt til at banke ham. … Det største problem det er, at vi er i fucking Bispehaven, og de her fucking danskere har lagt et fucking flag op hvor der står ‘Fuck Danmark’, i fucking Bispehaven. Lad mig lige se det her flag ‘bro’. … Fuck Danmark har du skrevet. Hvorfor har du skrevet ‘Fuck Danmark’? Fordi hvad? Hvorfor har du kjole på? Hvorfor har du skrevet ‘Fuck Danmark’ og lagt det ud, sådan at når dine fucking medborgere kører forbi, så tror de at det er en araber, der har lagt den her ud.

‘Magi’, anti-racist: – Det er jeg ked af, det var ikke meningen.

Isaac Omaid Loqman: Nåh det har du ikke. Du skal måske tænke dig om, din fucking junkie. Pil den ned, før jeg piller dit hoved af. Skynd dig. Yallah.

‘Magi’: Ja, ja. Hold op med at sparke til mig.

Isaac Omaid Loqman: Pil det ned din tumpe, mand.

‘Magi’: Jeg er i gang.

Isaac Omaid Loqman: Fucking junkie. Læg den i sækken, og giv mig den. Når de her fucking danskere kører fordi, så tror de at det er os som har lagt det ud, og så begynder TV2 Nyhederne at komme herud. Og når TV2 Nyhederne kommer herud, så siger de, prøv at se – vi er i ghettoen, og de skriver ‘Fuck Danmark’. Men nej, mine damer og herrer. Prøv lige at kig det her lort. Kig det her skrald. Giv mig den, lad mig smide den ud i skraldespanden. Giv mig den..

‘Magi’: Nej, jeg beholder den.

Isaac Omaid Loqman: Prøv lige at høre her. Jeg sværger på min mor, at jeg river dit hoved af.

Isaac Omaid Loqman: – Tak skal du have. Og lad så være med at ligge sådan noget ud i vinduerne ik’.

‘Magi’: Ja, ja.

Isaac Omaid Loqman: Kan I have en rigtig god dag.

‘Magi’: Jov, tak, i lige måde.

ANNONSE