Kommentar

Lauritz efter overfaldet

Medierne har helt dropper interviews med voldsofre, men lige her fungerer sociale medier ganske fremragende. Her en opdatering fra Karina Lindboe Wind, der fortæller om et overfald på hendes søn Lauritz. Der sættes ikke etnicitet på gerningsmændene, der dog omtales som en drengebande. Via Facebook.

“Når en mors frygt bliver til virkelighed…

Slået ned bagfra, i bevidstløs tilstand, kylet med hovedet først ud foran kørende biler på Gothersgade. Lander uden at kunne stå imod med hænderne, fordi han jo er bevidstløs, med hovedet direkte i jorden. Kun pga held kørte den nærmeste bil langsomt og undgik at køre hen over Lauritz.

Herefter overfalder den ene gerningsmand den livløsekrop. Springer op i luften og jorde sin hæl ned i ansigtet på Lauritz gentagne gange. Og hvorfor så det? Der er Ingen grund overhovedet!!! Det er bare weekend as usual, hvor drengebander driver rundt og tæsker og røver sagesløse glade unge drenge og piger.

… Lauritz røg med læge ambulance på Rigshospitalets Traumeafdeling. Han var ikke ved bevidsthed igen før efter 7 timer. Han ligger hjemme nu for tredjedag med hjernerystelse, brækket næse og flækket øjenbryn. Han glæder sig over at han lever, at han ikke blev kørt over eller brækkede noget mere alvorligt end næsen.”

Min anden søn og tre af hans venner blev overfaldet første gang for 4 år siden, de havnede alle 4 på hospitalet efter at være blevet overfaldet af en bande på 20 ved Nørreportstation. Og siden den gang er det blevet værre. Alle mine drenges venner er blevet overfaldet og røvet mindst en gang. Flere har prøvet det 3-6 gange. (Karina Lindboe Wind)

Fra kommentarsporet…

“Rigtig Go bedring til din søn 🙏🏼Min søn prøvede det sammen, dog ikk så slemt som din søn. Men man har ikk et roligt øjeblik efter når de bevæger sig ud. De var 6 stk mod én. Helt ærligt, jeg havde lyst til at skyde hele banden og deres familier med. Mange tanker til din søn og jeres familie” (Mette T.T.)

“God bedring til Lauritz… Jeg hentede min søn på Hvidovre hospital søndag morgen. En gruppe på 6 utilpassede perkere synes han skulle tæskes… Kæben var ikk brækket, men hjernerystelse… Han tør ikk anmelde det til politiet…” (Ole H.)

Her en kommentar til en af de mange delinger fra en troværdig profil. Den kan i sagens natur ikke stå alene, men mon ikke der kommer mere frem de kommende dage.

“Min knægt så det hele. 3 arabere. Stjal hans pung mens han lå bevidstløs på vejbanen, efter de havde slået ham bevidstløs” (Facebook)

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria