Nyt

Ekstra Bladet fortæller, at en 11-årig dreng har forsøgt at hænge sig selv efter længere tids mobning. Seancen fandt sted på Lindehøjskolen i Herlev, som jeg bloggede om sidste år, da det kom frem at 15-årige Rebecca med jødiske aner, var blevet mobbet ud af skolen af muslimske elever. I det nye tilfælde, tales der om chikane fra ‘en særlig gruppe drenge’, om skolens ‘berøringsangst’ – klassiske MSM-koder for unge indvandrere.

Jeg har rystet træerne lidt, og en lokal kilde fortæller på opfordring, at episoden ‘intet’ har med andengenerationsindvandrere at gøre. Det må stå til troende. Det er dog stadig en sindssyg historie, som rammer forældre lige i hjertet. Fra EB.dk – 11-årig dreng hængte sig i skolen.

“… En 11-årig dreng, som gennem længere tid i tiltagende grad var blevet mobbet af en lille gruppe drenge fra sin klasse, forsøgte at tage sit eget liv ved hængning på skolens udendørsområde.

Selvmordsforsøget, som heldigvis blev afbrudt af andre, uden at drengen kom alvorligt til skade, skete for øjnene af talrige børn, som efterfølgende blev sendt hjem, uden at deres forældre blev orienteret. …

– Mobningen eskalerede i går med nogle meget grove verbale overfald, hvor drengen blev opfordret til at gøre skade på sig selv, hvilket ulykkeligvis skete, og hvor der lykkeligvis blev grebet ind, siger Hanne Bjørn-Klausen, som sidder i skolens trivselsgruppe, der også har forsøgt at få skolen til at håndtere mobningssagen.”

ANNONSE

Mest læst