Nyt

Bildørerne åbner og ud strømmer syv voldelige migranter. Fem unge teenagedrenge flygter i natten, men indvandrerne får fat i et offer. Slag og spark rammer den unge dreng, der må overnatte på traumecenteret.

Fire gange bliver politiet tilkaldt i forbindelse med det voldelige overfald – men intet sker!

Dette er blevet hverdag i Danmark, hvor danske forældre skal leve med, at deres børn bliver overfaldet af aggressive migranter – og politiet IKKE kommer til undsætning.

Det er fredag nat i Søborg, der er en forstad til København. Fem drenge på mellem 15 og 16 år har været til koncert med musikduoen Citybois i Tivoli. Efter en togtur og noget natmad følges de fem drenge hjem fra togstationen.

Klokken er 01, da to ‘gangster-biler’ stopper ud for de fem chokerede teenagere. Syv indvandrere hopper ud af bilerne, og den vilde jagt starter. De unge drenge ved godt, hvad der skal ske, og de løber væk i panik. Herefter gemmer drengene sig i mørke haver og under parkerede biler.

ANNONSE

En af teenagedrengene bliver fanget af indvandrerne, og afstraffelsen, der følger, er meget hård. Migranterne sparker og slår deres unge offer, så han er tæt på at miste bevidstheden.

Indvandrernes dominans er skræmmende, og de syv migranter patruljerer området for at finde flere af de chokerede unge drenge.

Politiet modtager mindst fire opkald om det voldsomme overfald. Men politiet kommer ikke de fem unge drenge til undsætning.

Voldsofferet er stærkt medtaget og bliver kørt på hospitalet, hvor drengen overnatter på et traumecenter. Det vides endnu ikke om, den unge dreng slipper uden varige fysiske eller psykiske skader.

Den skræmmende historie – om migranternes vold og politiets svigt – er ikke blevet fortalt af de ræverøde danske medier. Det er den lokale borger Tine Undén, der er eksportingeniør, der har valgt at dele historien i Søborgs Facebookgruppe 2860 Søborg.

Rædselsslagne borgere beder nu kommunen om at opsætte videoovervågning, så indbyggerne kan gå på gaden i fred – uden af blive overfaldet af udlændinge.

Der er endnu ikke kommet en officiel forklaring fra Københavns Vestegns Politi, der ikke havde mulighed for at hjælpe et ungt voldsoffer og hans venner natten efter 20. september 2019.

Hver dag mærker danskerne den hårde dominanskultur, der hersker blandt indvandrere fra muslimske lande. Desværre er det ikke mere en selvfølge, at den danske ordensmagt kan hjælpe danske borgere i nød.

Administratorerne i Facebookgruppen 2860 Søborg har valgt at slette Tine Undéns opslag)

Se også Christian Lunøe opgiver Nørrebro: De bliver ‘flere og flere’, “… en aggressiv og udfordrende attitude”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden