Kopierede/fra hoften

Joe Biden og Alejandro Mayorkas burde vært stilt for riksrett for systematisk import av illegale migranter. Presidenten og lederen av Department of Homeland Security, DHS, står ikke passivt som tilskuere, de er de aktive operatørene som gjør lovbruddene mulig.

Ikke bare importerer de 1,7 millioner illegale til USA bare i år og sprer dem rundt i USA. De sørger også for at tunge kriminelle får frafalt tiltaler og varetekt. Den føderale regjering posisjonerer seg som amerikanernes motstander.

Det er ikke mulig å forestille seg at noen annen president ville sluppet unna med dette. Biden er den mest kriminelle president i amerikansk historie.

Tucker viser noen klipp fra den tidligere Biden, så sent som 2006 spiller han tough guy som sier at ikke noe land eksisterer med to eller flere språk. Nå importerer han millioner uten engelsk, uten utdannelse og lover dem fri helse, skole til barna. Ikke rart de kommer.

ANNONSE

Hva gjør Republikanerne? Det foreligger et lovforslag i Representantenes hus som vil tvinge Biden til å følge den helseloven som Trump innførte, title 42. Den gjør det mulig å sende folk tilbake til Mexico. Det har 186 underskrifter. Men 30 Republikanere vil ikke undertegne. -De er travelt opptatt med å selge landet sitt, sier Tucker.

En stor karavane beveger seg opp gjennom Mexico og den har noen aggressive menn i front som brøyter seg vei gjennom sperringer. Guvernør i Texas, Greg Abbot, har mobilisert nasjonalgarden og vil forsøke å stanse dem. Han vil ikke ha noen gjentakelse av situasjonen for en måned siden hvor det bodde 15.000 haitianere under en bro i Del Rio. Men er Abbott villig til å bruke makt? Føderalt grensepoliti ble offentlig irettesatt av Biden fordi de brukte hester. Hva om det ble løsnet skudd?

Det er ingen tvil om hvilken side Biden-regimet står på: De illegale migrantenes.

Det er samme situasjon i Europa og har vært det lenge. EU vil tvinge de gjenstridige sentraleuropeerne til å ta imot migranter. I Europa er det mest muslimer som kommer. Vesteuorpeiske regjeringer fører krig mot sin egen befolkning og tror de har vunnet.

Biden holder på å gjennomføre det samme i USA. Når han er ferdig vil ikke amerikanerne ha noe land.

6. januar

For den som følger med er 6. januar mer og mer blitt en dirty føderal operasjon. Revolver.news har skrevet om at leder av Oathkeepers, Stuart Rhodes, ikke er blitt tiltalt. Han er trolig en føderal agent.

Nå er nok en «leder» kommet i søkelyset. David Epps er filmet mens han hisser folk til å angripe Capitol Hill. Mengden lukter lunta og begynner å rope «fed, fed, fed». De forstår at de blir forsøkt lurt. Det forhindrer ikke Epps å fortsette sitt oppvigleri. Han gir ordre om å angripe: -Når Trump er ferdig med talen, går vi til angrep.

Heller ikke Epps er tiltalt av FBI, mens handikappede veteraner er bokstavelig talt dratt ut av sengene sine.

Woke-mediene har backet FBI, men nå begynner det å brenne under føttene på dem. Justisminister Merrick Garland ble spurt om Epps under en høring nylig. Han nekter å svare.

Demokratene og Den dype staten – FBI, justisdepartementet, CIA, og andre av de 17 e-tjenestene i USA, kokte sammen en plan om å kompromittere Trump en gang for alle.

Justisdepartementet sier det gjennomfører den største etterforskning i amerikansk historie. Men det nekter å svare på hvorfor de mest aktive oppviglerne ikke er pågrepet og tiltalt.

Revolver.news har gjort en imponerende jobb med å avsløre at FBI høyst sannsynlig sto bak den såkalte oppstandenn 6. januar. Den ga dem påskuddet til å starte den største etterforskningen i amerikansk historie.

Det de nå mangler er nye lover for å dømme folk. Det er derfor Nancy Pelosi og Liz Cheney holder på med kommisjonen som gransker 6. januar. De må etablere det rettslige grunnlaget for det som i realiteten er et kupp innenfra.

 

Meet Ray Epps: The Fed-Protected Provocateur Who Appears To Have Led The Very First 1/6 Attack On The U.S. Capitol

 

ANNONSE