Kommentar

 

Selv USA’s værste fjender kunne ikke have fundet på noget værre end det Biden-administrationen gør. Hvorfor er der ikke større opmærksomhed om det som sker? Svar: USA’s mest populære politiske tv-vært, Tucker Carlson, dækker det fra dag til dag. Det samme gør en flok andre journalister, deriblandt Jesse Watter’s i sit ugentlige Watter’s World.

Watters er dygtig til at resumere ugen som er gået, og man bør tage sig tid til at se og lytte og spørge sig selv: Hvor meget har danske medier forstået af dette? Svaret er nada, ingenting. Danske medier driver hvidvaskning af Biden. De forstår ikke, som den almindelige kvinde og mand gør, at USA er i færd med at gå i opløsning.

Det er ingen overdrivelse.

Danske medier lader som om CNN er hvad det var engang. Men seertallene er blot 20 procent af hvad de var. CNN har i dag ingen indflydelse på den almindelige kvinde og mand. Der er som Abraham Lincoln sagde grænser for hvor længe du kan lyve for folk. Før eller senere vil de opdage det. Amerikanerne er ved at opdage det.

ANNONSE

Biden-regimet tog dem på sengen med sin chok-politik. Da skandalerne rullede ind troede de at nogen ville blive holdt ansvarlig. Det er sådan det amerikanske system er ment til at fungere. Men ikke Bidens.

Her gælder det modsatte princip: Det spiller ingen rolle hvor alvorlig lovbruddet er, ingen skal stå til ansvar.

Det er gået op for folk. Om det får konsekvenser ved stemmeurnerne får vi en antydning af tirsdag, når Virginia skal vælge ny guvernør. Demokraternes Terry McAuliffe er skåret over samme læst som de andre af Demokraternes korrupte ledere.

Han sagde for åbent kamera at forældrene ikke havde noget at gøre med hvad børnene lærte i skolen. Derefter sagde han at kritisk raceteori ikke er noget, der bliver undervist i i Virginia. Det er noget højrefløjen har fundet på. Men Chris Rufo kan med lethed modbevise McAuliffe og påvise at han lyver.

Det var særlig voldtægten af en 14 år gammel pige på en skole i Loudon County som vækkede mange forældre. Skolen indførte flydende køn – alle kan definere sig som hvad de vil og gå på hvilket toilet de vil. En dreng drog fordel af det, tog skørt på og voldtog en pige både vaginalt og analt inde på toilettet.

Da faren mødte op på et forældremøde for at protestere blev han stemplet som terrorist.

Foreningen af skolebestyrelser skrev et brev til justitsminister Merrick Garland og klagede over besværlige forældre. Garland svarede med en lov, der vil stemple forældre som “terrorister”.

Det som tog prisen var da skoleledelsen ved rektor Ziegler på et forældremøde benægtede at indføringen af trans-rettigheder var blevet udnyttet til overgreb. Ziegler var klar over voldtægten, men valgte hellere at angribe højrefløjen, som suspekte der fremsatte falske mistanker.

Folk har opdaget at dette ikke er et engangstilfælde. Det er systemisk. Demokraterne er blevet en korrupt bande, som gør hvad som helst for at beholde magten. Moral er en by i Rusland, som vi danskere siger.

Det rager ikke McAuliffe og hans folk fem flade ører at lyve. Det holder til et vist punkt. Så vender løgnene sig mod dem selv. Det er det som nu er sket i Virginia, hvor forældre-indflydelse på skolen er blevet et hovedtema og det er ved at sprede sig til hele USA.

Hvis Youngkin vinder tirsdag vil det lyde som varsel om Demokraternes dødskamp. De har vist en sådan foragt for vælgerne, at de ligefrem har bedt om at blive afsat.

Og efter Virginia venter kongressale næste efterår og i 2024, synger Trump, er himlen altid blå.

 

ANNONSE

Læs også

Læs også