Nyt

Det skal lidt til før kvinder går løs på andre kvinder. En 18-årig fra Ugerløse fik opleve noget andet, da hun efter en tur på byen sa “hej” til tre andre piger af udenlandsk herkomst.

En 18-årig kvinde fra Ugerløse blev lørdag den 8. april 2017 kl. ca. 02.30 overfaldet af tre yngre kvinder i tunnelen under jernbanen ved Roskilde station.

Efter en tur i byen gik offeret sammen med en veninde i tunnelen fra Jernbanegade i retning mod Køgevej, da de tilfældigt mødte de tre kvinder, som offeret tiltalte med ”Hej!”, fordi hun var i godt humør.

Det skulle hun ikke ha gjort. De tre vendinder tog det som et påskud til at gå løs på hende. Riktig hårdt.

Den ene fra gruppen tog fat i offerets hår og bankede hendes ansigt et par gange ind i væggen. En anden af kvinderne hjalp til med volden, herunder et forsøg på yderligere vold ved igen at banke offerets hoved ind i væggen, medens den sidste kvinde fra gruppen holdt offerets veninde på afstand.

Offeret og veninden slap til sidst fri, hvorefter de så, at de tre yngre kvinder grinende gik videre gennem tunnelen i retning mod Jernbanegade.

Politiet har forgæves forsøgt at identifisere de tre, og vælger nu at gå ud med billedet som viser de tre gå grinende væk.

ANNONSE

 

http://lokalavisen.dk/hjaelp-med-efterlysningen-disse-tre-indvandrerpiger-gennempryglede-forbipasserende-kvinde-/20170614/artikler/170619745

ANNONSE
Donationer til document.dk motas med tak :-)